Tools voor je online business – meer dan 30+ tools die jouw business ondersteunen

By Katinka | Online Ondernemen

ONLINE-tools

Tools voor je online business. Ontdek meer dan 30+ tools die jouw business ondersteunen.

Ok, jij weet het vast, er zijn ontzettend veel tools die je leven als ondernemer vereenvoudigen. Ik kan ze hier niet allemaal gaan noemen. In dit artikel deel ik met jou mijn favoriete tools, diegene waar ik zelf voor gekozen heb, mee werk en tevreden van ben.

Tools voor je online business  – Emailmarketing

Tool nr 1 is een mailingprovider. Dit is echt een MUST HAVE. Zonder mailingprovider kan je geen automatische mails versturen en heb je geen automatische business en geen passief inkomen.

Hoewel er heel wat keuzes zijn zoals Aweber, Autorespond, Active Campaign, Drip, Mailchimp, … krijg je hieronder alleen mijn favorieten.

  • Enormail  Enormail is een Nederlandstalig, echt eenvoudige mailingprovider met een sterke helpdesk. Dit is een ideale provider voor starters.
  • Mailerlite Mailerlite is een mailingprovider met erg veel mogelijkheden. Het is de goedkopere versie van Active Campaign met net zoveel mogelijkheden. Kies voor deze provider als je een meer complexe salesfunnel wilt opzetten met verschillende vertakkingen.
  • Infusionsoft Infusionsoft is een hele dure provider maar dat is dan ook het enige nadeel. Deze provider kan zo goed als alle dingen die je maar van een mailingprovider wenst. In mijn geval is dit : een spinnenweb van automatische funnels maken.

Tools voor je online business – Mooie website pagina’s

Tools voor je online business – Inplannen van Social Media

Tools voor je online business – Voor het maken van mooie afbeeldingen

Er zijn heel wat tools zoals Canva, Pixlr, en nog anderen, maar Picmonkey blijft mijn grote favoriet.

Tools voor je online business – Webinars

Tools voor je online business – Voor het organiseren van winacties

Tools voor je online business – Facebook Live (echt LIVE)

Ik ben dol op LIVE gaan en meestal ga ik gewoon via de Facebook pagine knop “live gaan”. Maar er is ook software die je live’s vergemakkelijkt en de mogelijkheid geeft om je eigen branding toe te voegen en interviews te doen.

Tools voor je online business – Facebook Live (LIVE maar niet echt live)

Tools voor je online business – Betaalsysteem

  • Paypro Paypro is één van mijn favoriete systemen (en vooral als jij aan particulieren verkoopt) omdat ze zo’n geweldig affiliate systeem hebben.
  • Autorespond Autorespond shopping cart kan je koppelen met Mollie of Sissow. Ik vind zelf Autorespond een zeer professioneel bedrijf met een sterke helpdesk.

Tools voor je online business – Om jezelf te verwennen

Ach natuurlijk hoort dit er bij! Geen business zonder fun!!!

ps: wat doe jij om jezelf te verwennen. Let me know in de reacties. Ik ben superbenieuwd.

Tools voor je online business – Voor online programma’s

Dit mocht in dit artikel niet ontbreken natuurlijk. Ik ben een DIE HARD fan van online programma’s. Echt waar, zo goed als mijn volledige inkomen bestaat uit de verkoop van online programma’s. Dus jaaaaaaaa, hier kan je sowieso ook tools voor gebruiken. En hier zijn 15 tools voor Online Programma’s

Vraag hier jouw EXTRA tools aan voor ONLINE PROGRAMMA’s

tools voor je online business

Tools voor je online business – Afbeeldingen en illustraties

Tools voor je online business – Creëer je kleurenpalet

Tools voor je online business – Vind leuke lettertypes

Tools voor jouw online business – Schermopname

Screencastomatic heeft een gratis versie. Moest je willen upgraden naar de betaalde versie (ca 15$) dan krijg je met DEZE link 20% korting.

Never let people convince you that your dreams are too big and that you cannot do something. And most of all, never tell it to yourself!

Jouw beurt

Wat is jouw favoriete tool? En waarom?

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: