Succes met je online business

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

succes met je online business

Succes met je online business – is dat iets waar jij van droomt? Heb jij een brandend verlangen dat je zo fel oplicht dat je het bijna niet hardop durft zeggen? Ik begrijp je helemaal want ik ook ik verlangde zo fel naar een levensstijl vol vrijheid en overvloed.

Lange tijd vond ik het oppervlakkig of egoïstisch van mezelf om die dingen te verlangen. Dus vertelde ik mezelf dat ik deze niet nodig had.

Een brandend verlangen naar succes

Maar weet je? Het gaat niet weg. Ik heb een brandend verlangen om een mega-inkomen te realiseren EN een mega-transformatie bij andere ondernemers en hun business te beleven. En ja, ik droom van een mooi ingericht huis, luxe retreats organiseren voor mijn klanten, een mooie kleerkast en de vrijheid om mijn ideale dag in te richten. Ook wil ik absoluut meer leren over spiritualiteit en me hierin onderdompelen. En voor lange tijd dacht ik dat je niet beide kon hebben. Dat er een contradictie was.

Ondertussen weet ik dat beide perfect kunnen. Meer nog, ze ondersteunen elkaar.
Ik verlang er naar om vrouwen zoals jij te helpen om een business en levensstijl te creëren die wild succesvol is en hen tonen dat het 100% mogelijk is.
Dus door in jouw ware verlangen te stappen, zal je oneindig vele anderen inspireren om hetzelfde te doen. En dan creëer je zo’n mooi rimpel effect dat de wereld kan veranderen!

Dus kijk even diep naar binnen, naar jouw brandende verlangens. Wat zijn jouw dromen?
Zet deze neer en dan … GA ERVOOR!

Dus kijk even diep naar binnen, naar jouw brandende verlangens.

Succes met je online business – Werkboek

Speciaal voor jou maakte ik bij dit blogartikel een werkboek. Het is pure wetenschap dat het neerschrijven van je dromen en acties, je succeskansen vergroot met wel 70%!

Succes met je online business - Ga voor die dromen!

Ik geloof heel sterk dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes en geluk. Het is aan ons om te kiezen wat we denken, welke woorden we uitspreken, welke acties we nemen. Daarom zijn we de creators van onze eigen realiteit.

Tegelijkertijd geloof ik ook heel sterk dat we dit niet alleen moeten doen. En ik geloof in je hogere zelf en de kracht van aantrekking.

Het is mijn ondervinding dat ik het beste vanuit mezelf vertrek, de juiste acties onderneem en dan mijn brandend verlangen uit waarbij ik dit sterker aantrek en dan … laat ik de resultaten los.

Het gaat dus om beide:

  • Jij bent verantwoordelijk voor de actie die je onderneemt
  • Jij bent verantwoordelijk voor de mate waarin jij je openstelt om je brandende verlangen ook aan te trekken

Laten we eens kijken naar een aantal situaties waarvan jij vindt dat ze niet helemaal lopen zoals je wenst. Neem je werkboek erbij.

Nog een stapje verder

Laten we dit nog een stapje verder nemen en zowel keuze als loslaten samenvoegen. Want het is als je de 2 samenvoegt dat magie ontstaat.

In je werkboek vind je 2 kolommen.

  • Aan de linkerkant wil ik dat je alles neerschrijft aan acties en dingen waar jij verantwoordelijkheid voor opneemt om dichter bij je doelen te komen.
  • Aan de rechterkant schrijf je alles neer dat je gaat toelaten en loslaten om ondersteuning van het universum te krijgen.

Bv.

  • Een sociale media kalender opstellen en posts plannen + toelaten dat het universum ervoor zorgt dat de juiste mensen deze posts zullen zien.
  • Investeren in mezelf en mijn succes en een coach inhuren die me kan helpen op mijn reis naar wild succesvol zijn + toelaten dat het universum me samenbrengt met de ideale mensen die mij zullen ondersteunen.
  • Een strategisch lanceerplan creëren dat mijn ideale klanten aantrekt + toelaten dat het universum me toont dat dingen zelfs nog groter kunnen dan ik zelf kon dromen.

Je kan niet zonder een succes mindset

Succes met je online business hangt natuurlijk van vele pijlers af. Maar het allerbelangrijkste blijft jouw eigen drijfveer, jouw eigen waarom, jouw eigen dromen. Als die groot genoeg zijn, brandend genoeg, dan ga je doorzetten, ook in moeilijke tijden.

Want als succes met je online business gemakkelijk was, dan was ieder van ons in een wip rijk. En dat is niet zo. Dit komt omdat de meeste mensen wel dromen hebben, maar slechts een deel is bereid om er de actie voor te doen. En slechts een deel daarvan is bereid om er ook actie voor te doen als het minder goed gaat of als er obstakels en mislukkingen je kunnen tegenhouden.

Daarom wordt slechts een deel van een deel van een deel succesvol.

Om bij dat deeltje mensen te horen, heb jij een stevige succes mindset nodig.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: