Shoplog – Leuke gadgets voor mijn video’s

By Katinka | Varia

coolgift

Ik ben dol op flamingo’s, vooral omdat ze allerlei tinten roze hebben. Dus ben ik steeds op zoek naar leuke gadgets en hebbedingetjes voor mezelf of mijn business.

Tijdens mijn “ik surf al shoppend door het internet” uurtje, kwam ik een superleuke website tegen : www.coolgift.com/nl. Ik zag al meteen wat leuks voor mezelf (jaaaaa, die grote opblaasbare eenhoorn ?)

Maar ik zag ook 2 keicoole dingen die ik persé in mijn business wilde hebben en ik laat deze zien in deze Coolgift Shoplog!

Een “speech bubble light box” + een “photo hang it display

Ik koos de “speech bubble light box”

Deze wil ik gaan gebruiken voor het pimpen van mijn video’s. Als je video’s maakt heb je enkele keuzes qua achtergrond:

  • Een gewone éénkleurige achtergrond : dit verkies ik als ik een heel rustige video maak, bijvoorbeeld een trainingsvideo in één van mijn online programma’s.
  • Een bestaande achtergrond, zoals bijvoorbeeld je kantoor of een andere leuke plek in je huis : dit verkies ik als ik mijn dagelijks vlog maak omdat ik daarin vertel wat ik dagelijks zoal doe om mijn eigen business te doen groeien. En dan is het leuk dat dit gefilmd wordt op de plek waar ik ook echt werk.
  • Een green screen dat je in je bewerkingsprogramma kan vervangen door eender welke leuke achtergrond : dit verkies ik bij video’s waarbij ik het leuk vind om creatief uit de hoek te komen, zoals bijvoorbeeld in challenges, gratis weggevers, …

Wanneer wil ik de “speech bubble light box gebruiken”? Vooral bij de video’s die ik opneem in mijn kantoor. Ik voel me vooral aangesproken door het feit dat je een persoonlijke boodschap hierop kan zetten.

coolgift

Ik koos de “photo hang it display”

De meeste mensen kopen dit vooral om persoonlijke foto’s en kerstkaartjes aan te hangen. Maar ik dacht dat dit meteen ook weer een saaie achtergrond kan pimpen op een heel leuke en persoonlijke manier.

Je kan er verschillende motiverende quotes aan hangen. Je kan er, als jij een gezondheidscoach bent, receptjes aanhangen. Je kan er promo-beelden aan hangen van een cursus die je in de kijker wil. Je kan er foto’s van testimonials aan hangen. En je kan dit alles doen in jouw brandkleuren zodat jij jouw merk versterkt en herkenbaar maakt.

Superleuk is dat Coolgift je ook wat leuke kaarten er bij bezorgt!

photo hangit display

En meteen één van mijn leuke zomerprojecten : een eigen kaartendek …

kaartendek

Hier vind je de website van Coolgift (ps: dit is geen affiliatelink). Veel shopplezier!

xoxo Katinka

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(2) comments

mercedes

Leuke video wederom en ook
erg leuke aankopen gedaan Katinka!

Reply

    Ja, het is een keertje een ander soort blog en wat minder ernstig maar dat mag ook wel eens hee.

    Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: