Passief inkomen realiseren? Zo doe je dat op een authentieke manier!

By Katinka | Online Producten / E-learning

Passief inkomen realiseren, betekent dat jij verkoopt, terwijl jij andere dingen doet, zoals op uitstap zijn, een filmpje kijken, de kinderen van school halen, of wat dan ook.

Eén van mijn vriendinnen is hondentrainer en tot op heden verdient zij haar geld door haar tijd in te ruilen. Maar ze wil graag ook passief inkomen.

Als jouw business model gebaseerd is op je tijd inruilen voor geld, dan lijkt wat jij doet erg veel op een job. En dan nog eentje met niet altijd veel zekerheden omdat je zelf in staat voor de aanbreng van klanten. Je tijd is beperkt en zo ook jouw inkomen. Tijd dus om uit te kijken naar nieuwe mogelijkheden om inkomen te verdienen zelfs al ben jij fysiek niet van de partij.

Nu let op : passief inkomen betekent niet dat je altijd op het strand ligt met een cocktail aan je zijde en nooit hoeft te werken. Het betekent alleen dat je wel meer vrije tijd kan hebben en ook meer inkomen kan realiseren. Maar er zullen zeker nog momenten zijn dat je werkt! Je moet immers tijd en moeite steken in het opzetten van automatische systemen.

Passief inkomen realiseren, zo deed ik het!

Ook ik startte ooit als offline coach – ik heb namelijk 12 jaar 1 op 1 coaching gegeven. Maar op het bepaald moment werd het gewoon te veel en zocht ik naar een methode om alle kennis en alle passie die in mij brubbelde op een meer efficiënte manier neer te zetten. (ps: ontdek hier alle stappen naar een passief inkomen van zero naar 100.000)

passief-inkomen-roadmap-zo-bouw-je-dit-op

Ik werkte gestaag naast mijn werk aan mijn online programma.

Passief inkomen realiseren, zo kan jij het doen!

Als jij bijvoorbeeld workshops geeft of groepscoaching live sessies, kan je deze zelfs opnemen en verzamelen in een online programma.

Is het dan HET perfecte programma. Nee. Maar wees absoluut voorzichtig en waakzaam dat je perfectionisme niet in de weg laat staan van jouw online succes. Ik ken maar al te veel superslimme en kennisrijke ondernemers die waanzinnige online programma’s op de plank hebben liggen. En daar blijven ze liggen, want ze zijn nog steeds niet perfect. Helaas zullen ze dat nooit zijn, want jij blijft groeien als mens en in kennis en ervaring, dus groeien jouw programma’s ook. Veel beter is om jouw niet-perfecte programma in de markt te zetten en up to date te houden onderweg.

Als jij gezondheidscoach bent, waarom jezelf eens niet filmen telkens als jij een gezonde maaltijd bereidt. Ik denk dat die doodeenvoudige praktijk heel veel mensen aanspreekt.

Of als jij beauty expert bent, waarom je niet filmen als je makeup aanbrengt en hoe je dit doet.

Jouw beurt

Denk eens na over wat jij nu al doet en hoe dit misschien de start kan worden van een waanzinnig leuk online programma.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: