Naar 100.000 euro inkomen

By Katinka | Online Producten / E-learning

100000-euro-inkomen

Naar 100000 euro inkomen met Power2Bloom, als mijn nieuwe blog dat startte in augustus 2014. Het was mijn doel en tromgeroffel … Mission Accomplished. Oh wat heb ik genoten van dit jaar, maar oh wat ben ik mezelf ook tegengekomen. Hoogtes en laagtes, ik heb ze weer gehad.

Voor de eerste keer wilde ik opgeven

Voor de eerste keer wilde ik opgeven

December was mijn maand van hoogtes en laagtes en voor de eerste keer in mijn business besefte ik dat ik het ECHT geloof … dat IK (kleine kokette Katinka) ooit 100.000 euro per maand kan verdienen. Echt!

In december was ook de eerste keer dat ik ECHT dacht dat ik het niet ging halen, want ik wilde opgeven. Ja ECHT … ik wilde opgeven. Ik heb gezucht, geweend en over de zeegolven gaan gillen, dat ik DIT nooit meer wil.

Nou, nou … zullen we het er maar bij houden dat ik een echte drama queen ben … of zal ik je van naadje tot draadje vertellen wat er allemaal gaande was?

Maar eerst …

Eerst wil ik jou bedanken dat jij een groot deel van het jaar mee op avontuur ging met mij.

Jij maakte mij zooooooooooooo blij, telkens als ik een reactie kreeg via een blogje of op facebook. Telkens als ik merkte dat het jou echt verder hielp in jouw business.

Jij bent de reden dat ik dit doe.

En als je ziet wat ik gedaan heb dit jaar met Power2Bloom dan is dat eigenlijk waanzinnig.

mijn doel in 2015

In 2015:

Was het mijn doel om 100.000 euro te verdienen op jaarbasis (meer dan dik gehaald met dit superjonge blog). En eigenlijk koos ik deze som op basis van ‘dan ben ik er’ en ‘zo kan jij er ook geraken’. Het had eigenlijk niets met het geld zelf te maken, meer met het bewijs dat het kan.

Want weet je : ik moest mijn strepen nog verdienen als business coach. En eerlijk … ik denk dat ik één van de weinigen ben die vind dat er eerst strepen moeten verdiend worden.

Ik denk dat ik één van de weinigen ben die vind dat er eerst strepen moeten verdiend worden.

Zo vaak zie ik het en ik vind het maar al te zot … mensen die een blog of business beginnen om anderen online in business te coachen terwijl ze zelf geen online business hebben of eentje die onsuccesvol is.

Ik vind dat je ECHTE, HARD GELEERDE ondervinding moet hebben. Niet terug opgevoerde bullshit. Niet één of andere gekochte cursus en dan het geleerde gewoon doorleren. Dat vind ik regelrechte klare onzin.

En net daarom vond ik dat ik een plaats waard was in de online business wereld. Ik had geleerd hoe het moest, ik heb het aan de lijve ondervonden hoe goed het kan gaan en ik heb met scha en schande moeten leren mijn vrouwtje te staan tussen de giganten online.

En ik kan het … zelfs met mijn speelse aard … en zelfs met mijn hart op de tong …

 • Voor ik met Power 2 Bloom begon had ik al meer dan 35 ebooks en cursussen gecreëerd (gratis en betalend).
 • Voor ik als business coach startte, had ik al een super succesvolle online business met razend enthousiaste, trouwe fans.

Ok … punt bewezen. Ik heb mijn plaats maar ik wilde toch even dat jij ook weet waar ik van kom.

In 2015:

 • Implementeerde ik de strategieën uit dit plan op een gloednieuwe business, nl. Power2Bloom en bewees ik dat je met dit plan van 0 naar meer dan 100.000 per jaar kan groeien in een dik jaar.
 • Creëerde ik wel meer dan 10 verschillende gratis weggevers
 1. De 10 dagen focus challenge – een mini cursus
 2. Ontdek het plan van je ziel – een mini cursus
 3. Het Brubbelbuik systeem – een mini cursus
 4. Ladies & Laptops – een ebook
 5. De complete Branding Kit – een mini cursus (ondertussen niet meer gratis, maar wel een mini-prijsje)
 6. 30 Freebie Ideetjes – een ideetjesboek
 7. Een cootchie catcher – een speeltje
 8. 10 tools voor de startende en gevorderde ondernemer – 2 ebooks
 9. Het werkblad bij Organiseer je Sidebar – een werkblad
 10. Tem je Gremlin – een werkblad
 11. Wat moet je loslaten? – een werkblad
 • Gaf ik 17 webinars over 4 verschillende thema’s
 • Schreef ik 59 blogs
 • Stuurde ik 152 nieuwsbrieven en mails ….. jakkes  !!!

Even terug naar mijn doelen en het actieplan

mijn actieplan

Actieplan 1

Ik was zelf heel erg gek op mijn “Maak je Eigen Digitale Product“. Dit was alles, alles wat ik had geleerd en toegepast en wat mij succes had gebracht. In mooie vakjes gegoten, gebruiksklaar.

Dus mijn eerste doel was MEER mensen verwelkomen in deze cursus. Dit zou mij op de kaart zetten, want al mijn klanten kunnen copy paste net zo groot worden als ik.

Dit was mijn plan :

Ik ging er van uit dat niemand zomaar de serieuze som die deze cursus kost zou uitgeven zonder me te kennen. Daarom maakte ik een compleet lanceerplan dat enorm veel gulheid toont, enorm veel expertise maar op het einde zorgt voor lekker veel klanten.

Actieplan 2

Actieplan 2 was lijstgroei. Ik heb me nooit echt bezig gehouden met inkomen. Mijn plan was altijd – groei en zoek de juiste mensen – die zullen dan vanzelf wel kopen. Wat ik deed om te groeien was:

 • Meer en meer freebies
 • Blogs met content upgrade (een extra gratis waarde waarvoor je kon aanmelden)
 • 2 uitdagingen (of mini-cursussen of hoe je het ook noemt) – deze werden gedeeld : De 10 daagse focuschallenge Leef het plan van je Ziel
 • “Hoe doe je het” Webinars
 • “Hoe doe je het” Videos
 • Facebook Ads
 • Samenwerkingen met anderen (met dezelfde doelgroep)

Actieplan 3

Ik had al langer in mijn hoofd om een heel nieuw systeem op te zetten met webinars. Webinars waren leuk. Ik had er al enkele gegeven en deed dit enorm graag.

Ik besloot om meer research te gaan doen en stortte mij helemaal in het ‘hoe geef je een super webinar’-idee. Om een lang verhaal kort te maken (ik deed namelijk 6 maanden research) : ik maakte een heel volledig systeem waarvan ik zelf vond – zo hoort het goed te zijn. En toen moest ik het gaan testen … wooooo spannend. Ik had keiveel stress want ik had zoiets van : als het niet slaagt, dan heb ik geen idee van hoe je waarde levert, dan zit ik er helemaal naast en wat dan?

Gelukkig … gelukkig .. werd het een succes en groter dan ik had verwacht of als doel had gesteld. Dus ja !!!!! hier wil ik meer van.

Actieplan 3 was geboren. En werd ook uitgevoerd. De cursus Waanzinnig Winstgevende Webinars (met verdien garantie!) kwam tot leven.

mijn high

Mijn high – naar 100000 euro

In het begin van dit artikel vertelde ik je dat ik het ECHT geloof … dat IK (kleine kokette Katinka) ooit 100.000 euro per maand kan verdienen.

En dat is ook zo. Want mijn beste maand van 2015 bracht me meer dan 30.000 euro en mijn mailinglijst verdubbelde in diezelfde maand.

Toen ik 3000 euro verdiende, vond ik me de koningin van de wereld. Ik vond dat ik er was (waar ER ook moge zijn). Ik kon toen wel dromen van 30.000 maar ik kon het niet helemaal zien voor mij.  Eerst zien en dan geloven … zo zitten we toch wel een beetje in mekaar niet?  Plus .. ik was best tevreden met wat ik had .. voor mij moest het toen niet echt meer zijn .. en daarom moet je wel 1 ding beseffen .. eens de bal rolt en je blijft doen wat je moet doen .. groeit de sneeuw.

Het enige wat je kan doen om de sneeuwbal niet meer te doen groeien, is niets meer doen. Maar als je consistentie blijft (en dat doe je vanzelf omdat je klanten er zijn, je volgers er zijn en je nodig hebben), dan groeit je sneeuwbal.

En nu weet ik dat. Nu zie ik dat.

mijn low

Mijn low

In december was ook de eerste keer dat ik ECHT dacht dat ik het niet ging halen, want ik wilde opgeven. Ja ECHT … ik wilde opgeven. Ik heb gezucht, geweend en over de zeegolven gaan gillen, dat ik DIT nooit meer wil.

Ach … ik was gewoon moe. Ik had veel te veel hooi op mijn vork genomen en het is dus ook helemaal mijn eigen fout. Als jij dit leest, wil je misschien nooit meer een grote online business. Maar geloof me als ik zeg dat ik echt echt echt nooit iets anders wil dan deze business.

Maar af en toe moet ik ook zeuren. Dus hier heb je het hele zootje van december.

Teveel hooi, het was duidelijk … Ik deed meer in 1 maand dan anderen in een jaar doen.

 1. een samenwerkingsverband met 11 andere experts (het was mijn eerste samenwerking als organisator en ik wilde natuurlijk mijn reputatie hiermee neerzetten)
 2. een grootse SALE voor mijn verjaardag (die ik uiteindelijk maar half de markt in heb gezet)
 3. mijn eigen geschenk (de minicursus : Jouw complete Branding Kit) als 1 van de Secret Santa’s creëren
 4. de gewone dagdagelijkse routine
 5. de promotiecampagne voor Detox voor Vrouwen (van mijn Legally Raw blog – want iedereen weet tenslotte dat je de nieuwjaarsrush en voornemens niet mag missen – dus promotie in december is een must)
 6. mijn nieuwe Masterclass Training Webinars creëren en 4x geven + 1x een mooie recording van maken voor al wie live volgde.

Ik mag niet mopperen. Alles liep schitterend. Her en der een technisch wonder natuurlijk (je kan niet zonder rare technische kronkels in deze business). Maar het was gewoon teveel.

Ik had ook niet gedacht dat ik via de Masterclass Trainingen 43 nieuwe klanten mocht verwelkomen. Dat was superveel.

Het was vooral de administratieve rompslomp die me de das omdeed.

Het maakte dat ik vergat te genieten van alle successen.

 • Daarbovenop kwam de copycat (die ik gelukkig nu al lang vergeten ben), maar op een moment dat je moe bent, raakt deze je toch dieper dan je zelf wil. Het is onrechtvaardig en oneerlijk. Ondertussen relativeer ik en ik weet ook ‘vet komt altijd bovendrijven’. En voor iedereen is er een plaats.
 • Daarbovenop kwam iemand die na een dag al een refund vroeg van haar bestelling. Dit is de eerste keer dat me dit gebeurde bij Power2Bloom en ik was er echt van aangedaan.
 • Daarbovenop kwam dat mijn kleine chihuahua Aliën (weet je nog – deze zomer gebeten door een grote hond) nog steeds veel pijn heeft en ik overwoog om hem na mijn verjaardag (20/12) te doen inslapen. Ondertussen heeft ie weer een cortisonespuit gehad en is ie er weer wat bovenop. Ik heb mijn verjaardag doorgebracht met Aliën op de bank omdat ik niets anders wou doen die dag. (Update op 24/12/2015 : ik heb mijn liefste Aliën laten inslapen, maar mis hem nog elke dag)
 • Daarbovenop kwam dat er veel Secret Santa mails niet naar iedereen doorgingen en ik dit met Enormail onderzocht met heel veel over en weer gemail. Weer rompslomp maar belangrijke rompslomp.

En het was het “moeten”.

Ik ben gewend om te creëren wanneer ik wil, te werken wanneer ik wil. En nu was het van ‘moeten’. Er moesten vele dingen gewoon gebeuren. Ik kon niet rusten, het moest eerst klaar.

Ik rende over het strand en gilde over de golven heen : neeeeeeee, dit wil ik niet ….

En aan mijn man vertelde ik … dit is niet hoe ik het wil … ik moet stoppen .. want ik ben absoluut HET MEEST FOUTE voorbeeld voor mijn volgers. Ik ben over mijn 20 uur per week gegaan deze maand en dat beloofde ik nooit te doen. Ik wil ook niet dat mijn volgers zo hun business moeten doen, want dan gaan ze kapot. En als ik het zelf niet goed kan doen en niet overleef, wat voor een slecht voorbeeld ben ik dan .. dus ik kan beter stoppen. Ik ben geen goede coach. Punt uit.

Slapen slapen slapen .. een superleuke traingingsdag met een vipklant .. en gezellige feestdagen

En ik ben er weer helemaal bovenop. En ik weet nu ook weer … ik ben wel de GOEDE coach. Ik weet wel hoe het moet. Alleen moet ik mezelf  af en toe temperen. Eerlijk … ik voel me een beetje schuldig dat ik me zo slecht kon voelen terwijl het zo’n supermaand was.

Een beetje minder actiebeest en een beetje meer genietbeest worden.

En weer naar mijn gewone ritme van 20 uur per week. Mijn plan voor 2016 ligt al klaar. En joepie, wat heb ik er zin in. Het wordt echt supercool.

Spreken we dit af?

code 20

Ik mag jou af en toe een schop onder de kont geven als jij mij af en toe herinnert aan rust nemen! Dan gebruik je code woord : 20 uur!

Ik hoor graag jouw reacties op mijn verhaal. Deel je deze hieronder met me? Tx!!

 

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(27) comments

Erna

Hey Katinka,
Echt bedankt voor je verhaal! Kan perfect invoelen op welke roetsjbaan je zat. Zo herkenbaar en toch zo mooi hoe je het uitschreeuwde tegen de golven. Pure vrouwen kracht ?!
Code: 20 uur zal ik altijd in gedachte houden en je herinneren. Enthousiaste groeten van supporter, Erna

Reply
  Katinka

  Dankjewel voor je lieve reactie Erna!!

  Reply
Hilde

DagKatinka,
ohlala… zo herkenbaar.
Vier jaar geleden verloor ik mijn job als afdelingsverantwoordelijke in een grote drukkerij, erg en niet erg, mijn “ding” was eigenlijk mijn klantjes opvolgen en dat overkoepelend over de hele afdeling – gedoe was echt niet mijn ding. Dus begon ik samen met een collega een minibedrijfje (wij zorgen , hij extern, ik intern, voor het opvolgen van een klantenportefeuille) tof om te doen maar oh wee, al die moeters, ik ben ALTIJD bezig, heb NOOIT ergens tijd voor, nam er een parttime job bij in loondienst om financieel gerust te blijven want die zelfstandige business levert ons geen 2 lonen , en dan spreek ik niet van 100.000 per jaar, dus ik wil eigenlijk wel graag bij jou komen aankloppen maar mijn business is geen e business , wil ik hier mee verder, kan ik wel iets anders (ik doe dit al 30 jaar) eigenlijk wil ik wel iets anders maar kan niet duidelijk verwoorden wat, dus dat gevoel van , ik wil er nu mee stoppen, had ik ook, om 4 januari toch maar weer goedgezind te herbeginnen en mezelf te zeggen , nog 1 jaar, ik geef het nog 1 jaar maar dan moet het OK voelen of ik stop ermee, maar wat doe ik dan zo anders dit jaar? en kan jouw cursus mij helpen, in mijn niet e business??? ik weet het niet, als jij het wel weet, hoor ik het graag in ieder geval bedankt voor je oh zo echt verhaal…

Reply
  Katinka

  Hey Hilde, je hebt gelijk – niet elke business kan je omvormen naar een e-business. Toch zijn er veel passies waarmee dit wel kan. Misschien moet je daar eens over nadenken? Zijn er dingen waarvoor iedereen altijd bij jou te rade komt? Dingen die jij goed kunt en makkelijk kan doorleren aan anderen … xxK

  Reply

Bedankt voor je openheid Katinka!
En de beste wensen voor 2016, mogen onze dromen uitkomen dit jaar. 😉

Reply
  Katinka

  Dankjewel voor je lieve reactie!

  Reply

Lieve Katinka, ik begrijp helemaal hoe je je gevoeld hebt. Je weet nu weer even waar de grens ligt. Zelf leef ik in een ritme van 4 weken waarbij ik de laatste week echt rustiger aan doe (dat is de week rondom donkere maan). In de andere 3 weken kan ik knallen. Doe ik dat niet op deze manier, dan komt mijn Bron droog te staan.
Dank voor wat je allemaal voor ons doet. Enne, dat mag heus een beetje minder en in 20 uur.
Warme groet, Astrid

Reply
  Katinka

  Dat is eigenlijk een superidee Astrid, om het mee met de maancyclus te laten lopen. Dat zie ik helemaal zitten.

  Reply

Aaww.. Katinka! Bedankt voor je inspirerende verhaal. Het is juist goed dat jij ook door de dalen gaat zodat je die ervaring weer met ons kan delen. Ik vond het super leerzaam 🙂 Ik lees altijd met heel veel plezier jouw dingetjes en ik vind het geweldig hoe jij helemaal je zelf durft te zijn. Bedankt 😀

Reply
  Katinka

  Dankjewel voor je lieve reactie!!

  Reply

Wow wat een power laat je zien. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken, door de pijn, wanhoop en frustratie te gaan om daarna op te staan en te concluderen: dit wil ik nooit meer. In eerste instantie om effectief te stoppen maar al snel draai je de knop om en ga je terug naar je essentie: 20u per week. Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk was, jij staat er weer, sterker dan ervoor. Chapeau, dit noem ik nu een ECHT voorbeeld. Toppie!

Reply
  Katinka

  Dankjewel voor je lieve reactie Analine!

  Reply
Sabine

Oké, ik heb me in december kort ingeschreven voor jouw nieuwsbrief. Je er na een week ofzo weer uitgeknikkerd omdat ik veel te veel nieuwsbrieven van jan en alleman krijg. Voelt als spam. En na dit leuke, down to earth, en zeker ook serieus en inspirerende blog last ik me graag weer verleiden tot inschrijving en ga ik je wat langer volgen. 🙂

Reply
  Katinka

  Goh, dat vind ik nu eens ubercool, iemand die me contacteert NA een uitschrijving. Ik hoop zeker dat ik je nog vaak mag inspireren. Een waarschuwing toch : ik mail vaak. Helaas … ik weet dat het niet hoort, maar als het brubbelt, dan moet het er uit. Het zijn dus de die-hards die blijven. xx

  Reply
Ellen

hi katinka,

Je gaat me toch niet vertellen dat je al dit werk doet in max 20 uur per week?

Reply
  Katinka

  Absoluut wel Ellen!! Ik ben een echt actiebeest en een freebie maak ik in 1 à 3 dagen (zie ook mijn cursus hierover). Ik start de ochtend altijd met het creëren van nieuwe dingen en laat me niet afleiden. Ik gebruik facebook nooit voor mezelf, kom dus nooit op mijn status. Ik kom alleen op mijn eigen businesspagina en in mijn groepen. Email doe ik op bepaalde tijdstippen en ik lees nooit een mail 2x : ik doe er iets mee of ik delete deze. Ik ben wel altijd superkort in mijn antwoorden, zonder al te veel fluff. En ik moet natuurlijk wel bekennen dat ik het ganse systeem door en door ken. Ik weet hoe je een pagina maakt, een optin, een salesbutton, dus dat vlot allemaal wel en dat scheelt een hele hoop met hoe ik ooit begon.
  Maar ik heb mijn business opgebouwd naast een werknemersjob dus veel meer dan 20 uur zou niet gekund hebben. Deze week bestaat mijn 20 uur uit : 6x skypesessie = 6 uur + 1 vip dag = 6 uur + boekhouding 4 uur + opvolging van mails/… En meer moet dat niet zijn want alle blogjes en alle mails werden vorige week voor de ganse maand ingezet. Volgende week heb ik 1 dag de Freebie in 1 dag workshop en de rest van de week tijd voor het creëren van leuke nieuwe dingen zonder tijdsdruk.

  Reply
Rosalina

Hi Katinka,

Ik ben nieuw hier en heb me zojuist aangemeld voor je nieuwsbrief met de gratis e-cursus die ik dalijk ga bekijken.

Ik vroeg me af welk emailmarketing softwarepakket jij gebruikt?

Alvast dank voor je hulp!

Reply
  Katinka

  Hey Rosalina, ik gebruik Enormail. Ik heb daarvoor gekozen omdat het Nederlandstalig is en alhoewel ik geen probleem heb met het Engels kan het zijn dat mijn klanten dat wel hebben. Daarbovenop is de prijs hetzelfde als de anderen (op voorwaarde dat je ook een autoresponder = automatische mails inplannen gaat gebruiken, wat ik wel aanraad). xx

  Reply

Dank voor je openhartigheid, Katinka.
Maar Wauw! Wat gaat je business goed! Te gek.
Ik ben zelf (ook) een beetje bang om het te druk te krijgen, na een aantal instortingen. Dan ben ik zo uitgeput.
Dus ik moet ook echt mezelf dwingen tot pauzes, tot rust komen, ook als mijn inspiratie bubbelt en bruist.
Balans is het toverwoord.
Super van je dat je het met ons deelt. Dat maakt je zo menselijk en sympathiek. Je bent een superkanjer.

Reply
  Katinka

  Hey Desiree, ja het gaat inderdaad in één keer erg snel. Het maakt me eerlijk gezegd ook een beetje bang, want ik wil graag 1 vrouw 1 laptop blijven (met misschien een leuke VA er nog bij). Dit jaar wil ik wat ik heb echt stevig gaan vastankeren en een mooie balans zodat het echt een voorbeeld wordt voor grootdromers en grootgenieters. xx

  Reply
Anntje

Dag Katinka, wat een mooi en open verhaal zeg. Fijn dat we met je mogen mee volgen hoe alles voor jou loopt. Je bent heel inspirerend. Ik vraag me wel af hoe je zoveel producten kan maken in zo weinig tijd. Alleen al een blogpost schrijven duurt bij mij soms 4 à 5 uur (want ik wil ook even research doen of alles wat ik schrijf wel klopt).

Veel liefs en dankjewel voor alles wat je doet!

Reply
  Katinka

  Hey Anntje, een blog schrijven duurt bij mij de ene keer een uurtje en de andere keer ook wel eens meerdere uren. Het hangt er inderdaad een beetje vanaf. Veel van mijn blogs zijn geschreven uit ervaring en dan vloeit het er meestal in no-time uit. Als ik met interviews of hoe-doe-je-het videos werk, dan zit ik er ook wel langer aan.
  Het creëren van een product duurt wel langer hoor. Ik plan dit meestal over enige maanden tijd. Ik ben nu sinds december aan het werken aan een nieuw programma dat midden april zal uitkomen. Sommige dingen hebben meer broeitijd nodig. Het is echter wel net zoiets als spieren trainen. Je wordt er veel vaardiger in. Dat merk ik wel. Nu wip ik een pagina in no-time in mekaar, daar waar het mij vroeger soms een volledige week kostte. Als je blogje 4 à 5 uur neemt, dan zou ik me beperken tot 1 blog per week zodat je ook nog tijd vrij hebt om andere dingen te creëren. Sowieso zorg ik er ook altijd voor dat alles wat ik maak, gemaximaliseerd wordt, dus een blog wordt ook een video, een video wordt ook een podcast, een blog wordt ook een sociale media quote, … Dit vind je misschien ook wel interessant : http://power2bloom.be/hoe-je-blogideeen-recycleren/ xxK

  Reply
   Anntje

   Superbedankt voor je tips, Katinka!

   Reply

Code 20 is mijn doel. Maar nu met de opzet. Ik ben natuurlijk pas sinds april gestart met mijn bedrijf. Ik heb wel al een cursus lopen met 120 deelnemers, maar er moet een vervolg komen. Dus met de opzet van mijn bedrijf, de start van de challenge en het programma erna zit ik op 70. Maar ik neem mijzelf voor, vanaf november ga ik naar 20. Of hooguit 30 haha. Als de basis straks goed staat, oef wat een spanning voor de Challenge. Het is mijn 1e, en mijn doel is 1.000 deelnemers, wie niet groot denkt…… Un beso Cintha

Reply
  Katinka

  Hoi Cintha, ja de opzet van je bedrijf durft al wel eens meer tijd nemen. Wow een cursus met 120 deelnemers, dat is wel gaaf zeg!!

  Reply

Lieve Katinka,

Dank je wel dat je je kwetsbaarheid deelt en ook hoe kei- en keihard je hebt moeten werken om te komen waar je nu bent. Weliswaar meestal met veel plezier , maar wat je zegt: leer eerst alles zelf voordat je het doorgeeft.

Ik wil je ook bedanken voor het vele dat je deelt met je volgers.Ik geniet er enorm van, word al blij van je vrolijke werkboekjes. En leer elke keer weer, met een big smile.

Dus voor jezelf én voor ons: keep on going!

Met energieke groet,
Pauline

Reply

  Oh wat een superlieve reactie Pauline! Dankjewel.xxxx

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: