Meer abonnees voor je YouTube kanaal – Hoe maak je meer abonnees zodat je meer fans waarde kan geven?

By Katinka | Online Ondernemen

meer abonnees voor je Youtube kanaal

Meer abonnees voor je YouTube kanaal!  Jij wilt de expert in je niche worden, je business doen groeien,

 je mailinglijst vergroten en een goede manier om dat te doen is meer Youtube abonnees maken die je video’s bekijken en je gaan volgen. Maar hoe krijg je meer abonnees op je YouTube kanaal?

Ik toon je in 4 stappen hoe jij YouTube en video kan gebruiken in jouw business strategie  – 4 tips en de laatste is de belangrijkste!

 

Let op : zet je geluid aan in de video zelf!

Heb jij deze video een duimpje gegeven? Superdankjewel!!!

Links in deze video :

Wil je de stappen nog eens herlezen …

Stap 1 : Meer abonnees voor je Youtube kanaal door een goede branding

De eerste stap is jouw kanaal de juiste branding geven. Zorg dat je banner helemaal conform je branding is, dat je een goede trailer als welkom hebt, zowel voor nieuwe als voor terugkerende bezoekers. Een gelikte look is belangrijk. Je toont hiermee dat je de bezoeker belangrijk vindt. Ik heb voor jou een Youtube Pro Look Checklist als cadeautje, zodat jij de eerste stap alvast in actie kan omzetten. Je vindt de link in de omschrijving.

Stap 2 : Meer abonnees voor je YouTube kanaal door goede zoekwoorden

De tweede stap is een belangrijke stap en ik kan het weten. Want ik heb deze stap veel te vaak overgeslagen. Gewoon omdat ik mijn business doe vanuit mijn hart en niet al te veel “marketing trucjes” wil toepassen. Maar het moet gezegd worden : het is superslim om goede zoekwoorden of goede zoekzinnen te gebruiken.

Het is immers zo dat je echt moet gaan bekijken of mensen op jouw gekozen titel zoeken en dit eventueel aanpassen. Het is ook slim om je zoekwoorden of zoekzinnen echt te gaan vernauwen naar jouw droomklant. Hele grote websites zullen namelijk hoger scoren op algemene zoekwoorden. Als ik zou kiezen voor online marketing als zoekwoord, dan kom ik niet aan de bak. Ik kies daarentegen online marketing voor beginners of online marketing voor vrouwen.

Stap 3 : Meer abonnees voor je Youtube kanaal door een Call To Action

De derde stap : die is ook superbelangrijk en ik kan het weten, want deze doe ik altijd en al mijn klanten weten het ook. Ik kan er over doordrammen en doordrammen. Tip nummer 4 is : zorg dat je een call to action hebt! Een call to action kan heel eenvoudig zijn : geef een duimpje, laat een reactie na, download de checklist, meld je aan voor de workshop, bekijk de volgende video, … maar vooral ABONNEER JE!

Het is nu éénmaal een feit : de meeste mensen doen niets als je het niet vraagt. Ze staan er niet bij stil om te abonneren, al willen ze je heel graag volgen.

Stap 4 : Meer abonnees door het hebben van een goede strategie

De vierde stap is dat je een YouTube strategie hebt. Video’s maken is net als bloggen. Je moet het consistent doen. Net zoals google houdt van consistentie in het dynamisch houden van je website, zo scoor je ook beter in YouTube als jij consistent nieuwe inhoud op je kanaal zet.

Zorg dus dat jij exact weet wat je aan anderen gaat leren, dat je exact weet aan wie je dit wil leren, en dat je exact weet hoe en hoe vaak je dit gaat doen. Op die manier weten mensen ook wat ze van jou kunnen verwachten.

Als je nog niet heel duidelijk hebt wie jouw doelgroep is, dan zet ik in de omschrijving ook een link naar een gratis online Masterclass Ken je Ideale Klant, een intensieve workshop met een actie werkboek waarmee je snel helderheid krijgt over jouw droomklant.

Niet alleen plannen, maar ook doen!

Eens jij jouw strategie hebt bepaald, hou je er aan. Wil je wekelijks video’s maken, plan dit in. Het is een ideale manier om meer volgers en ultiem meer klanten te krijgen.

Denk er aan : YouTube gaat je belonen door je video’s hoger te scoren als jij consitent video’s plaatst.

Jouw beurt!

Huppakee met de beentjes, wat wordt jouw YouTube strategie? Ik hoor het graag in de reacties!

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: