Waarom je dankzij deze marketingfunnel nooit echt moet verkopen!

By Katinka | Email Marketing en Listbuilding

marketingfunnel

Heb jij ook een hekel aan verkopen? Wel, dan heb ik supernieuws voor jou. Want als je een goede marketingfunnel in mekaar steekt, dan hoef je eigenlijk nooit te verkopen. Dan loopt het proces als vanzelf en krijg je een JAAAAAAA, natuurlijk wil ik jouw cursus.

Nog dagelijks ontmoet ik ondernemers die geen (leefbaar) inkomen verdienen. Dan breekt mijn hart, vooral omdat ik deze ondernemers ken, en weet dat zij de wereld heel veel te bieden hebben.

Alles begint bij een goede marketingfunnel

Een moeilijk woord voor de fasen of het proces dat een bezoeker op jouw website omvormt tot een trouwe klant. Als je dit systeem toepast, zal je verkopen ‘easy peasy’ vinden, of nog beter … je ligt er gewoon niet meer wakker van … het loopt als vanzelf.

Benieuwd naar de 6 fasen van mijn marketingfunnel

Ik maakte een 10 minuten video waarin ik alle fase van de marketingfunnel met jou doorloop

 

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: