Een live chat toevoegen aan je website

By Katinka | Website Optimalisatie en Branding

live-chat-op-website

Live chat op je website – Waarom zou jij een live chat op je website inrichten? Een live chat functie ondersteunt namelijk het allerbelangrijkste onderdeel van online marketing : klantenservice. Iedereen weet dat een uitstekende klantenservice, zelfs nog voor mensen klant zijn, een waanzinnige meerwaarde biedt.

Live chat op je website

5 redenen om een live chat in te richten

live-chat-toevoegen

De ongeduldige bezoeker houdt van een live chat

Ik hou van ongeduldige websitebezoekers. Ze willen meer en liefst onmiddellijk. En ze willen antwoorden, NU. Dat maakt dat het mijn ideale klanten zijn, actiebeesten! Met een live chat kunnen ze elke vraag die spontaan bij hen opkomt meteen kwijt.

De anonieme bezoeker houdt ook van een live chat

Je hebt waarschijnlijk een contact-pagina gemaakt op je website. Maar …. dat betekent dat iemand naam en email moet achterlaten. Er zijn nog steeds veel mensen die liever anoniem blijven. En dan is een live chat veel laagdrempeliger.

Heb jij een omvangrijke website?

Grote kans dat jouw bezoeker verloren loopt in de mogelijkheden. Met een LIVE contact vermijd je bezoeker om foute artikels te bestellen of kan hij/zij raad vragen als er iets niet duidelijk is.

Live chat versterkt het vertrouwen

Het internet loopt over van kaf tussen het koren. Maar hoe weet je dat? Hoe herken je een website die niet levert wat beloofd wordt? Dat is niet zo makkelijk. Als je persoonlijk contact kan hebben, verhoogt dit het vertrouwen.

Menselijk contact

Mensen kopen nog steeds het liefste van mensen. Mensen die ze kennen, mensen die ze leuk vinden, mensen die ze vertrouwen. Een live chat kan dit proces versterken.

Live chat – Zo doe je het

Misschien wil jij meteen ook aan de slag met een eigen live chat op je website. Gelukkig kan je dit in een kwartiertje op orde hebben en zelfs helemaal gratis! Als jij dit supernieuws vindt en nu bij jezelf denkt “die Katinka is toch superformiweldig met haar praktische tips”, meld je dan zeker aan voor mijn gratis cursus, en je mist nooit meer een tip!

De website waar jij je kan aanmelden om een gratis live chat te installeren is : livesupporti.com

In deze video toon ik je stap voor stap hoe een live chat in te richten

De gratis versie laat je toe dit te installeren op 1 website in het engels.

Er zit een LEUKE blooper in deze video en ik heb deze er opzettelijk niet uitgehaald – want ELKE ondernemer maakt bloopers en dat is OK. En omdat ik dit altijd vertel, wilde ik ook even tonen dat ook mij dit overkomt 🙂

Korte samenvatting van deze video:

In deze video toon ik je hoe je een live chat functie op je website toevoegt. Maar waarom zou jij dit doen. Wel, als mensen op jouw website komen en ze zien dat jij onmiddellijk beschikbaar bent voor een vraag die spontaan bij hen opkomt, dan versterkt dit het vertrouwen. Relatiemarketing wordt alsmaar belangrijker. Het proces dat mensen jou gaan leren kennen, leuk vinden en vertrouwen neemt tijd in. Maar het is wel zo dat je bezoekers omtovert naar klanten. Dus waarom dat proces niet versnellen. EĂ©n van de manieren om dit te doen is een LIVE CHAT functie toevoegen aan je website. Let’s do it.

Je gaat naar LiveSupporti en je meldt je aan. Je krijgt dan een product key nummer en dit nummer houdt je bij. Dan ga je naar je website, download de plugin LiveSupporti, vult je product key in en je bent er. Telkens wanneer je naar de website van LiveSupporti gaat en je status live zet, kunnen mensen live een vraag stellen. Als je dit niet doet, kunnen ze mailen.

Wil jij ook LIVE CHAT op je website? Klik op de link hieronder.

Wil jij meer functies zoals Nederlands, eigen brandkleuren, meer websites .. dan kan je upgraden naar 4$ per maand (op jaarbasis), wat nog een prikje is om een uitmuntende klantenservice te bieden.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: