Ken je Ideale Klant – Nooit meer op klanten jagen, maar aantrekken!

By Katinka | Website Optimalisatie en Branding

ken je ideale klant

Ken je Ideale Klant! Waarom is het belangrijk om jouw ideale klant te kennen? En waarom heeft dit invloed op jouw inkomen?

Ken je Ideale Klant

Links in deze video : Gratis Online Masterclass – Ken je Ideale Klant

Je zal pas succes hebben :

  • als jij weet voor wie je jouw website maakt
  • wanneer jij duidelijk weet voor wie de advertentie bedoeld is
  • en wie jij met je social media pagina wil aantrekken

Je wilt dat wanneer jouw ideale klant jouw website bezoekt, dat deze aanvoelt dat jij haar of zijn angsten en verlangens nog beter verstaat dan dat ze zelf verstaan.

Wanneer jij echt weet wat er in het hoofd van je ideale klant om gaat, dan ga je ook als vanzelf onweerstaanbare producten creëren waar zij op zitten te wachten.

Je mag nog zo’n straffe copywriter zijn of zo’n slimme marketing expert, als jij niet weet waar jouw ideale klanten wanhopig naar op zoek zijn, dan maken al die straffe en slimme trucs geen sikkepit uit.

Je moet dus mesjogge zijn om niet met het concept ‘je ideale klant’ aan de slag te gaan. Dat is waar alles start.

Ok, jij weet nu alvast dat het belangrijk is. Maar hoe begin je er aan.

Ken je Ideale Klant – Hoe begin je er aan?

Je kan dit met je hoofd en met je hart doen. In je hoofd ga je een persona vormen en met je hart ga je gesprekken aan met je potentiële ideale klanten.

Een volledig hoe doe je dit stappenplan heb ik voor jou in een Masterclass gegoten. Je vindt de link hieronder zodat je hier echt werk van kan maken en stap voor stap een duidelijk en helder beeld te krijgen van wie jouw ideale klant is.

Ik zie je graag in de Masterclass en als jij vragen hebt rondom je ideale klant, zet deze dan gerust bij de reacties! Je krijgt altijd antwoord!

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: