Kaarten leggen voor je bedrijf – gastblog + winactie

By Katinka | Varia

kaarten leggen voor je bedrijf

Kaarten leggen voor je bedrijf. Misschien heb jij wel ergens een kaartendek liggen. En vind je het leuk om af en toe een kaart te trekken zodat je inzichten krijgt voor je bedrijf.

Dan heb ik een mooi gastartikel van Lonneke Vodegel voor jou.

Kaarten leggen voor je bedrijf

door Lonneke Vodegel van Spirit Inspired Business

Lonneke Vodegel

Goed kaarten lezen voor jouw bedrijf zodat je zonder boekje betrouwbare en baanbrekende resultaten haalt (+ methode hoe)

90% van de kaartensets hebben een boekje. Een boekje met een uitleg per kaart. Echter mijn Business Inzicht Kaarten hebben dat juist niet. Toen ik mijn set ging ontwikkelen wist ik één ding zeker: No way dat er een boekje bijkomt. Waarom? Omdat ik wil dat jij, mijn klant precies die informatie eruit kan halen wat gegarandeerd specifiek is. Niks algemene teksten. Maar puur gericht op jou en jouw vraag.

Dus hoe krijg je die informatie?

Door het volgen van een 7 stappenplan dat gegarandeerd leidt tot informatie en een boodschap. In dit artikel neem ik je mee langs die stappen.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 1 Stel een vraag

Terwijl je de kaarten schudt stel je in jezelf een vraag. Dat kan zijn om inzicht in een bepaalde situatie. Of dat je een dagkaart ter inspiratie wilt. Of input voor je marketing. Of iets anders dat speelt.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 2 Trek kaart

Je trekt een kaart. Belangrijk daarbij is dat je niet gelijk kijkt wat er op de kaart staat. Je houdt hem alleen vast tussen je handen.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 3 Voel

Terwijl je de kaart vast hebt ga je voelen. Voel je iets in je lichaam? Wat voor gevoel (en waar) geeft de kaart jou? Vervolgens vroeg je aan jezelf: wat zegt dat gevoel mij? Bv: de kriebel in mijn buik zegt mij dat ik zenuwachtig ben.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 4 Kijk

Je draait de kaart om en je kijkt naar het plaatje. Welke kleuren vallen jou op? En wat zeggen die kleuren jou? Of de kleurencombinaties.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 5 Zien

Nadat je de kleuren hebt ontleed kijk je wat je in het plaatje ziet. Zie je een vorm of een dier of een gezicht of … wat? Wederom maak je de vertaling.

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 6 Tekst

Lees de tekst. Herken je de boodschap? Wat voel of hoor je daar nog bij?

Kaarten leggen voor je bedrijf – Stap 7 Detail

Is er één woord dat uit de tekst springt? Of is er één ander detail waar je oog naartoe getrokken wordt? Valt het misschien buiten het plaatje? En wat zegt dat jou?

Schrijf je gevonden informatie op of spreek het in op je memorecorder. Onthoud dat je niks aan de informatie hebt als je geen acties eraan koppelt. Jouw inzicht + actie = resultaat.

Kies een 2de kaart

Om te weten welke actie(s) jou ondersteunt om tot dat resultaat te komen, pak je een 2e kaart. Je schudt weer de set en je vraagt in jezelf: wat kan mij helpen? Wat is er ter ondersteuning om mijn resultaat te halen?

Bij deze tweede kaart kun je de 7 stappen weer doen. Echter vaak is hierbij alleen de kleur en de tekst al voldoende.

Winactie

Een geboorte moet gevierd worden met een [winactie] Mijn Business Inzicht Kaarten hebben nu het levenslicht gezien. Vandaar wil ik dat vieren met jou. Geen beschuit met muisjes weliswaar maar ik geef wel 5 sets weg.

Wil jij de kaartenset winnen? Gebruiken ter ondersteuning van jouw bedrijf?

Zo werkt de winactie :

  1. Vertel in een reactie hieronder waarom jij graag zo’n kaartendek wilt winnen
  2. Op 29/6 om 16 uur worden de 5 winnaars uitgekozen en in dit blog vermeld.  Hou de link van dit blogartikel goed bij en bezoek het artikel weer op 29/6.
  3. Ben jij bij de gelukkige winnaars, mail dan jouw adresgegevens naar katinkamichiels@telenet.be (VOOR 10/7) zodat Lonneke je het kaartendek kan toesturen.

Veel succes!

UPDATE 29/6/2018

De winnaars zijn Gerda, Analine, Leona, Jessie & Marion!

En moest je niet willen wachten, dan kan je hier altijd de kaarten van Lonneke bekijken.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(6) comments

Ik ben gek op mooie kaarten, elke ochtend trek ik een engelen kaartje dat doe ik al jaren daarom zou ik deze kaarten van lonneke graag willen winnen. Ze hebben een andere dimensie dan de engelen kaartjes, daarom een mooie aanvulling.

Reply

Dolgraag zou ik een kaartendek van Lonneke willen winnen omdat ik afgelopen maand mijn vaste baan opgezegd heb om na 10 jaar vol voor mijn eigen bedrijf te gaan. Hiervoor nog kinderen thuis en (voor mijn gevoel) te veel verplichtingen om goed voor hen te zorgen. Nu dus 100% zelfstandig, maar oeioei dat is wel even wennen 😉 Ik zou wel wat inzicht kunnen gebruiken hoe nu verder en of ik wel op de goeie weg zit.
Sowieso een super leuke actie weer Katinka!

Reply

Wie wil er nu niet zijn bedrijf op de KAART zetten? Ik houd van spelen en van spellen met mijn copywritingbureau (B)right 2 Write. Ik zet graag in op harten troef.
Overigens: creatief idee om in je eigen kaarten te kijken en bedrijvigheid en inzichten te stimuleren.

Reply

Hoe tof! Kaarten gebruiken voor antwoorden te vinden voor je business. Op die manier had ik er nog niet bij stil gestaan. Ik wil ze dan ook heel graag winnen. Ik gebruik al regelmatig kaarten voor antwoorden te vinden, inspiratie op te doen of levensvragen helder te krijgen maar voor mijn business? Nope. Ik kijk in spanning uit naar 29 juni. ????

Reply
Sophie

Ik trek al heel lang kaarten voor mezelf, maar dat doe ik altijd online.
En onlangs bedacht ik: waarom niet kaarten gaan inzetten voor mijn business en voor mijn klanten? Mijn ideale klant zal dat vast ook zo geweldig vinden als ikzelf.
Maar dan moest ik wel es een deck gaan aanschaffen. Maar welk deck dan?
En kijk, nu kom ik deze winactie tegen.
Wat een mooie dingen gebeuren er toch als je je intuïtie volgt! 🙂 <3

Reply

Jeetje, wat boeiend! Voor mij volkomen tegennatuurlijk, maar daarom zou ik het een geweldige uitdaging vinden om dit een poosje te proberen. Ik voel veel te weinig, ik ‘jump’ in de actie en doe alles vanuit mijn hoofd. Dit is denk ik het soort inspiratie dat ik goed kan gebruiken. Dus ik loot graag mee!

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: