Jouw aanbod verkopen als zoete broodjes

By Katinka | Online Producten / E-learning

lancathon

Jouw aanbod verkopen als zoete broodjes, hoe doe je dat?

Zet het geluid van deze video nog aan!

 en geef je ook een duimpje 🙂

 • Zelfs al heb je weinig tijd
 • Zelfs al doe je andere dingen gewoon veel liever
 • Zonder al te veel nieuwe vaardigheden te moeten leren
 • Zelfs al heb je nu geen idee hoe je er aan moet beginnen

De grootste fout die ondernemers maken, is een online programma creëren … En dan verwachten dat het als vanzelf verkoopt.

Dat werkt als je Madonna bent of een andere grote celebrity met een hoop razend enthousiaste fans.  Maar jij en ik … wij hebben een plan nodig.

En niet zomaar een plan. Een plan dat authentiek aanvoelt. Een plan dat dicht bij ons hart en dicht bij onze waarden blijft.

Geen “ooooh wat heb ik een glanzend, sprankelend aanbod en dit is het meest snelle, glanzende, product ter wereld” en jij moet dit hebben.

Want jaaaaaa, jouw aanbod is het allerbeste (en dus meest glanzende) ter wereld maar het is niet zo dat je het de wereld in wil zetten.

In Vlaanderen zeggen we : eigen stoef stinkt!

Jouw aanbod verkopen als zoete broodjes –  hoe doe je het dan wel!

Jij weet nu dat het niet genoeg om het allerbeste meest waanzinnige en transformerende programma te hebben, als JIJ dit aan niemand laat weten.

 • Wil jij net als mijn klant Marina 750 klanten bij de eerste lancering van je betaalde product
 • Wil jij net als mijn klant Wendy 10.000 aanmeldingen voor jouw mailinglijst

Zelfs …

 • Zelfs al kocht jij een gaziljoen aan cursussen die je nooit afmaakte
 • Zelfs al denk je “jaaaa, been there done that”
 • Zelfs al denk jij dat je alleen maar veel klanten krijgt door een goede verkoper te zijn
 • Zelfs al heb je maar 1 uur per dag om aan je business werken

Jouw aanbod verkopen is niet zo moeilijk!

 • Ik toon je hoe je jouw online programma’s verkoopt zonder verkoperig te zijn, op een authentieke manier, helemaal vanuit het hart. Geen gladde trucs nodig!
 • Ik toon je hoe je jouw lancering helemaal kan voorbereiden in een uurtje per dag.
 • Ik toon je een dag tot dag plan zodat je dit als vanzelf afmaakt zonder nadenken

Een waarschuwing

Hee maar wacht even …

Neem geen advies van deze guru’s!

 • Geloof ze niet : zij die zeggen dat je met advertenties alleen je programma zal vullen, tenzij je al een geweldig rijke ondernemer bent die hopen geld kan investeren.
 • Geloof ze niet : zij die zeggen dat het enige dat je nodig hebt een grote mailinglijst is tenzij jij affiliate wil worden van die mailingprovider en dat als aanbod gaat bieden.
 • Geloof ze niet : zij die zeggen dat je met die “betaalde” software super goed betalende klanten krijgt. Tenzij je liever blijft dromen dat het Ă©ne magisch pilletje toch echt moet bestaan.

Al die dingen kunnen een hulpmiddel zijn, maar als jij je hieraan vast grijpt, loop je veel kans op een blauwtje.

En dus dan ben ik er : geen guru, geen bullshit, geen magische pilletjes. Wel een georganiseerde structuur, voorbereidend werk en geen verkoopstrucs.

Jouw aanbod verkopen – wat ik geleerd heb over lanceren …

Wat ik geleerd heb, is dat lanceren een samensmelting is van verschillende authentieke, waardegevende brokken aan educatie, informatie en motivatie is.

Een grote mailinglijst werkt, maar moet altijd doordrongen zijn van een diepe connectie. Een facebook advertentie inzetten is slim, maar moet absoluut de juiste mensen targetten. Software kan je helpen als je deze helemaal inzoomt op jouw ideale klant.

Er is dus meer nodig dan zo maar een magisch pilletje.

 • Geloof ze ook niet : zij die zeggen dat lanceren super stressy is en zoooooooveel werk. Ja, het is werk, maar het meeste kan je perfect op je gemakje voorbereiden.

Ik hou van lanceren. Mijn fans houden van lanceren want dit is DE periode waarin ik altijd de meeste gratis inhoud weggeef. Net omdat er een fijne balans is tussen promoten en waarde geven, kan het gewoon niet meer stuk. Er komt zoooooveel waarde naar hun toe, dat ook fans die niet kopen ontzettend tevreden zijn.

Yeeezzzzz echt !

En het is mijn meest relaxte periode. Hoewel, het is ook superspannend … een half oog op je Netflix serie en een half oog op je inbox om verkopen te checken. Zou jij ook zo’n georganiseerd en gestructureerd plan – een echt dag tot dag plan willen, dan nodig ik je van harte uit op de Lancathon.

Daar waar een eigenzinnige, coole, absoluut bewezen en vanuit het hart systeem krijgt zodat jouw aanbod als zoete broodjes de deur uit gaat. En jij terwijl kan netflixen.

En als jij wilt weten waarom IK de persoon ben om jou dit te leren, kijk dan deze video :

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: