Je kan worden wat je wilt

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

worden-wat-je-wil

Je kan worden wat je wilt en ik kan het weten. Toen ik startte met online ondernemen was ik 49 en wist niets af van computers, html, internet en digitale producten. Mijn omgeving vond het dus maar wat grappig dat ik dit wou gaan doen.

Ik kreeg voornamelijk deze reacties:

  • zou je niet liever wat uitbollen
  • ga je dat allemaal leren
  • wil je daar echt je tijd in gaan steken
  • computers, dat is toch niks voor jou

Je kan worden wat je wilt

 

je-kan-worden-wat-je-wilt

Het was dit korte verhaal dat me vooral inspireerde om er gewoon voor te gaan.

Een klein meisje van vijf kwam op een dag opgewonden naar het bed van haar moeder. “Mama, wat wil je worden als je groot bent?” Moeder dacht dat het een nieuw spel was dat haar dochter had verzonnen. “Hmm, ik denk dat ik moeder word als ik groot ben.”

De dochter protesteerde. “Je kunt geen moeder worden, want je bent er al een. Wat wil je worden?” “Goed dan, ik zou lerares willen worden,” antwoordde de moeder.

“Nee, dat kan ook niet. Dat ben je ook al!” “Schat, het spijt me, maar ik weet niet wat ik moet zeggen.” “Mama, zeg toch wat je wil worden als je groot bent. Je kunt van alles worden, wat je maar wilt.”

De moeder begreep het plotseling. Ze was zo overweldigd dat ze niets meer kon zeggen. Haar dochter gaf het op en liep de slaapkamer uit. Dit korte gesprek had de moeder diep getroffen. In de ogen van haar dochter kon ze nog steeds alles worden wat ze maar wilde. Haar gezin, haar opleiding, haar huidige deeltijdbaan, haar twee kinderen, niets van deze schijnbaar onveranderlijke omstandigheden waren op dit moment belangrijk voor haar. Want in de ogen van haar dochter mocht zij nog dromen. Zij mocht de sterren van de hemel plukken. Haar toekomst was nog niet vastgelegd en er waren nog geen haakjes naast gezet. In de ogen van haar dochter moest zij nog groeien en kon ze nog van alles worden.

Anoniem

En zo besloot ik om online ondernemer te worden.

Dit was mijn weg

Ik volgde tientallen cursussen, sommige duur, sommige goedkoop, sommige handig, sommige waardeloos. Maar allen brachten ze me tot wie ik ben: een online ondernemer.

Via website ontwerpen, doelgroep bepalen, groeien in wie ik ben en waar ik voor sta, digitale e-books en cursussen maken, iedereen laten weten wat ik doe op wel tientallen manieren en klanten helpen om hun doel te behalen.

Dit kan ook jouw pad zijn

Wil jij een gestructureerd plan, dan heb ik voor jou een stap voor stap proces klaar

  1. Gratis e-cursus Geef Jouw Business Vleugels >> je bepaalt wie jij bent, waar je voor staat en wie je wil gaan helpen
  2. Cursus Maak je Eigen Digitale Product >> een stap voor stap plan om zowel e-books als e-cursussen te maken en te promoten
  3. Happy Business Masterplan >> mijn business van A tot Z (deze cursus is mijn BEST EVER cursus)

Wat wil jij worden als je groot bent?

 

 

 

 

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: