business

Is jouw business sexy? Wat een vraag eigenlijk héé. Sexy is aantrekkelijk en dat wil jij ook voor je business, toch. Wanneer voel jij jezelf het meest sexy?

Als je helemaal opgemaakt bent of als je jezelf op en top vol zelfvertrouwen en geluk voelt?
Voor mij geldt het laatste! Al hou ik natuurlijk ook wel van hoge hakken en een mooie jurk.
Toch voel ik me het meest onweerstaanbaar als ik overloop van geluk. Dan lijkt het alsof ik niet kan stoppen met lachen en er een stralend gevoel vanuit mijn buik helemaal rond mijn hele wezen hangt.

Is jouw business sexy?

Wel, dat geldt dus net zo voor jouw business. Een sexy business is aantrekkelijk en dat is net jouw nr 1 wens voor jouw business : klanten als vanzelf aantrekken.

Als we de analogie doortrekken dan moeten we niet zorgen voor hoge hakken en een mooie jurk voor onze website en online zichtbaarheid.  Wat we willen is een onweerstaanbare aantrekking die onze website uitstraalt vanaf dat jouw ideale klant hierop landt.

Dit maakt jouw website sexy:

 • Passie is sexy.
 • Enthousiasme is sexy.
 • Helemaal jezelf zijn is sexy.
 • Kwestsbaarheid is het nieuwe sexy.
 • Risico is sexy.
 • Zelfwaardering en zelfvertrouwen is sexy.
 • Zijn wie je moet zijn, is sexy.
 • Humor is sexy.
 • Kleuren die helemaal bij jouw persoonlijkheid passen, is sexy.
 • Branding die voldoet aan jouw brand eigenschappen (leer je brandeigenschappen ontdekken in deze gratis cursus), is sexy.

Nog meer over de kracht van aantrekken

En de kunst van het verleiden.
E.L. James – de auteur van 50 Tinten Grijs wordt vaak bekritiseerd voor haar slechte schrijfstijl en schrijffouten. Maar waar ik naar kijk, is het aantal boeken dat ze verkocht. Iedereen kent haar, mijn moeder kent haar, mijn dochter kent haar. Dat noem ik nog eens sexy business.

Wat je van E.L. James kan leren, is de kunst van het verleiden. De hele tijd houdt ze je in spanning : gaat ze het doen, en wat als .., oh nee toch,….
Het opbouwen van de spanning is hier de grootste succes trigger. En daarom nodig ik je uit om ook meer spanning in je website, mails, en blogs te brengen.

Nu wordt het spannend ….

OMG ! Dit waanzinnig product zal pas gelanceerd worden in januari. Eén ding wil ik er al over kwijt : het is echt OMG! Het wordt waanzinnig gek qua eenvoud en waanzinnig mooi qua resultaten. Benieuwd? Zet je alvast op de wachtlijst.

PS: niet doen als je

 • nog geen blog/website hebt
 • nog geen freebie (gratis weggever) hebt >> volg eerst DIT
 • nog geen online product hebt >> investeer in DIT

Jouw beurt

Gebruik deze template en vul aan – of maak je eigen spannende zinnen.

Benieuwd naar mijn ………………..? Oh jaaaaaa! Eén ding moet je weten: ………………………

Zet in de reacties hieronder.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(1) comment

Chantal

Yes, thank you, Katinka.. Ik mis nog wat sex-appeal , dus maar eens in de strijd gooien met je tips! X

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: