Hoe laat je jouw bedrijf groeien zonder fulltime te werken

By Katinka | Online Producten / E-learning

hoe-je-bedrijf-laten-groeien

Hoe laat je jouw bedrijf groeien? Hoe groei je naar 100.000 euro inkomen. En zonder een urenklopper te worden.

Zonder zelfs maar fulltime te werken!

Het antwoord is:

Ik zit in een spannende groep die geheimen delen in een superdeluxe penthouse! Ok, dat is niet waar. Dat wist je al natuurlijk.

Het echte antwoord is helemaal niet glamoureus, integendeel, het is eigenlijk erg saai. Maar ik deel het graag met je.

Hoe laat je jouw bedrijf groeien

Verleden jaar heb ik mijn inkomen gehaald uit:

 • 8% uit het persoonlijk werken met enkele vip klanten
 • 85% de verkoop van mijn online programma’s
 • 7% de samenwerking met affiliates die mijn producten verkopen en waarbij we de winst delen

Hoe lang duurde het om er echt een inkomen uit te halen?

 • Het heeft meer dan een jaar geduurd voor ik kon zeggen dat mijn business een echt netto fulltime inkomen opleverde. En vooral dat het een consistent inkomen werd. Het eerste jaar ging het met ups en downs. In lanceringsweken verkocht ik 20 tot 40 programma’s en dan viel alles weer stil. Nu blijft alles veel gelijkmatiger lopen.
 • Ik had minstens een half jaar nodig om mijn ritme, werkroutine te vinden.
 • Het kostte me een jaar om me als expert in de markt te zetten. Om de know – like – trust op te bouwen. Om aan te tonen dat ik er echt ben voor mijn klanten.

Wat ik wel merk, is dat het echt blijft groeien als een sneeuwbal die steeds meer volume krijgt met hetzelfde aantal uren en aantal werk.

Hoe mijn leven er uit ziet:

 • Ik voel me het beste als ik eenvoudig leef. Voor mij is het meest belangrijke dat ik lekker kan eten, voldoende tijd heb om te bewegen, op stap te gaan met mijn hond Mara, een koffietje gaan drinken met mijn man, een dagje shoppen met mijn dochter.
 • En creëren, is het liefste wat ik doe: leuke blogs schrijven of aan de slag gaan met vip klanten of een nieuwe cursus samenstellen.

Het is toch geweldig dat dit gegroeid is naar een maandelijks inkomen boven de 10.000 euro en nog groeit, toch. En dat in niet meer dan 20 uur per week! Het is net dat “hoe doe je dat nou” dat ik aan jou wil tonen in onze online tijd samen.

Life is better at the beach!

hoe-laat-je-jouw-bedrijf-groeien

Hoe ik beslissingen maak:

Alle beslissingen die ik maak, maak ik aan de hand van 2 vragen:

 • brengt dit me dichter bij mijn doel
 • maakt dit me blij

Dit betekent ook dat ik erg vaak nee zeg. Soms tegen zelfs erg lucratieve samenwerkingen. Want niet alles maakt je blij, niet alles doe je graag. En ik wil een leuk leven, niet alleen een leuk inkomen.

Hoe ik werk en gemotiveerd blijf:

 • Ik check mijn email en beantwoord alles zo snel mogelijk, dan is het uit mijn hoofd en uit mijn inbox. Ik merk dat velen hun mail lezen en niet beantwoorden, maar dan moet je deze nogmaals lezen wanneer je deze wel gaat beantwoorden. Geen dubbel werk voor mij hoor!
 • Als ik mijn artikels of cursus schrijf zet ik alles uit (email – facebook – telefoon)
 • De tijd op facebook? Die spendeer ik heel gericht 15 minuten per dag
 • Belangrijk: Ik neem regelmatig een sabbatdagje dat ik helemaal in mijn eentje doorbreng omdat ik nood heb aan reflectie en rust
 • Ooooh yeahh! Ik ga graag meerdere keren per jaar op een lang weekend met mijn man of maak een kort (warm) reisje
 • Yes i do! Ik hou van al mijn lezers en probeer ze zo goed mogelijk te leren kennen. Het online contact vind ik geweldig. Alsook elke reactie van jou! En als ik op reis ga, dan zitten mijn volgers in gedachten mee in mijn koffer.

Mijn maandkalender:

Oftewel van creatie naar administratie naar relatie naar reflectie

 • De 1ste tot de 20ste is voor mij de creatie periode: ik schrijf blogjes, ik schrijf aan mijn cursus, neem videootjes op, hou coachinggesprekken, ..
 • Van de 21 tot de 25ste zit ik in de administratieve periode: ik zet mijn blogjes in wordpress, ik schrijf salespagina’s, zet mijn curus in de ledenwebsite, regel alle technische “achter de schermen” stuff, …
 • En dan zit ik van de 26ste tot de 30ste in de relatie periode: ik zoek dan naar leuke business relaties met wie ik win/win situaties kan uitwisselen. In deze fase los ik ook alle losse eindjes op.
 • De laatste dag van de maand is: reflectie, doelen uitzetten en statistieken bekijken.

Hoe laat je jouw bedrijf groeien – Wat ik niet weet :

 • is hoe je een miljoenen business opbouwt in superkorte tijd >> geef mij daar wat meer tijd voor 🙂

Hoe laat je jouw bedrijf groeien – Wat ik wel weet :

 • is hoe je fijne systemen kan inzetten om een business met een 6-cijfer inkomen op te bouwen met weinig stress en weinig drama

Wat spreekt jou het meeste aan in deze levensstijl. Is er een stuk dat jij toch anders wilt. Is er een stuk dat exact ook op jouw verlanglijst staat? Laat het me weten in de comments!

Hoe laat je jouw bedrijf groeien – Jouw beurt

Heb jij een groeiplan? Laat me weten wat jouw grootste actie wordt de komende maanden.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: