Hoe ik business coach werd

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

businesscoach

Hoe ik business coach ben geworden? In het heel kort. Omdat ik te dik werd. Haha. Nee, er zit natuurlijk nog een hele weg tussen.

Ik vertel je mijn verhaal graag zelf :

Dus zo zie je maar: als ik nooit mezelf te dik had gevonden, zou ik nooit hier beland zijn. En zo kan iets wat ik ooit verfoeide mijn beste geschenk zijn.

Mijn succes

Mijn succes zit in het feit dat ik goed weet wie ik ben en ook goed weet wie ik wil helpen. Omdat ik de juiste mensen aantrek, kan ik ook een goede band met ze creëren. Het is die band die mijn succes maakt.

Wil jij ook starten met het ontdekken wie jij bent en wie jij wil helpen? Dan heb ik een superleuke gratis e-cursus voor je gemaakt. Meld je hieronder aan en je geeft je business meteen een vliegende start.

[optin_1 class=”natuurlijk”]Allemaal voor jou![/optin_1]

Mijn klanten & ik = team

Ik wil je graag voorstellen aan mijn team. Mijn team bestaat uit mijn lezers/volgers/fans en klanten enerzijds en ik aan de andere kant. Ik sta niet boven, onder, achter of voor mijn klant. Ik loop er graag naast, zodat ik jouw business avontuur echt van nabij kan mee beleven.

Mijn ideale klant

Mag ik je voorstellen aan Sara en Emma. Ik help diverse vrouwen natuurlijk, maar ik merk dat er 2 eigenschappen zijn die altijd aanwezig zijn in mijn klanten :

  • de drang naar vrijheid: vrijheid om te doen wat je wil, wanneer je wil en waar je wil. Of dit nu is om bij de kinderen te zijn of de wereld rond te reizen.
  • de drang om anderen te helpen

Ik als business coach

Ik werk 1 vrouw, 1 laptop. Ik doe alles (bijna toch) zelf. Dus als je iets ziet op mijn website dat je aanstaat, stel me gerust een vraag hierover op facebook.

Mijn basiseigenschappen die ik wil tonen aan de wereld en die mij en mijn business uniek maken zijn:

Speels

Ik heb een beetje van Peter Pan in me, een gevoel dat ik niet wil opgroeien en nog naïef wil geloven in elfjes en draken.

Het voordeel voor jou: ik maak al mijn programma’s op een speelse manier op. Je leert en ontdekt tools en manieren om je business te groeien waarbij plezier hebben als MUST op het lijstje staat.

Onverschrokken

Ik ben een echte voorvechter en avonturier. Ik zal als eerste over brandende kolen lopen of de één of andere techniek uitproberen.

Het voordeel voor jou: ik heb inmiddels al heel wat technieken in de praktijk omgezet en vertaal dit als business GPS naar een “snelste route” voor jou .

En om de speelse en onverschrokken kant van me in het licht te zetten, breidde ik mijn team (in mijn gedachten) uit met 2 geweldige dames :

Pia

Kyra

Pia, een passionista in hart en ziel. Zij zal graag de passie en het vuur in je aanwakkeren. Zit jij vast? Dan heb je enkel wat Pia-elfenstof nodig en het komt weer goed.
Kyra, de kickass voorstrijder. Zij zal je aanzetten tot actie. Haar motto is: er is maar 1 moment en dat is nu. Go Go Go energie is wat je van Kyra mag verwachten.

Jouw beurt

Heb je de cursus “Geef je business een vliegende start al”? Zo ja, wat zijn jouw 3 unieke brand (merk) eigenschappen?
En heb jij nood aan elfenstof? of wat GoGoGo energie,
Zo neen, meld je dan snel aan en vlieg met ons mee

[optin_1 class=”natuurlijk”]Allemaal voor jou![/optin_1]
Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: