Hoe een online programma ontwerpen

By Katinka | Online Producten / E-learning

Hoe een online programma ontwerpen? Werken met online programma’s is de ENIGE manier om zowel je inkomen als je vrijheid (en ook vrije tijd) op te schalen.

Wil jij weten hoe je een online programma’s ontwerpt?

Hoe een online programma ontwerpen – waarom moet jij dit weten!

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat jij weet hoe je een online progrmama ontwerpt.

En de eerste reden is klantenervaring. Hoe je online programma ervaren wordt door je klanten is van het allergrootste belang. De beste online cursussen beloven een bepaalde transformatie en dus moet jouw programma zo ontworpen worden dat het kan leveren wat het belooft.

De tweede reden is dat omdat jij zo’n expert bent in je niche en dus heel veel kennis hierrond bezit, jij de neiging hebt om al je hebben en houden in je cursus te proppen. En dat is 2x fout! Enerzijds is dat veel te overweldigend voor je klant maar anderzijds kan bepaalde informatie veel beter op een later tijdstip geleerd worden zodat je klant ook tijd heeft om alles te integreren en in zich op te nemen.

TE is nooit goed. Mijn vader zei altijd : TE is alleen goed in Tevreden (en Tequilla)?

Hoe een online programma ontwerpen – de details

Zie je programma als een routeplanner van punt A naar punt B. Punt A is het obstakel en de plaats waar ze nu zijn en punt B is het doel en de belofte waar je klant zal staan na de cursus.

Eens je punt A en punt B kent, ga je van achter naar voor werken en de stappen – de route uitstippelen en onderverdelen in stappen. Voor elke stap denk je na over :

  1. welke theorie hebben ze nodig
  2. wat zijn de praktische stappen die ze moeten nemen
  3. wat kan ik bieden aan tools om hen te motiveren die stappen daadwerkelijk uit te voeren

En dan ga je dit uitwerken.

Dit is in een notedopje hoe je een programma ontwerpt. Natuurlijk kan ik over online programma’s nog veel meer vertellen en eerlijk, ik kan er zelfs een beetje over doordrammen.

Wil jij echt nog meer ontdekken zoals

  • Hoe je een winstgevend onderwerp kiest
  • Hoe je jouw eigen leerstijl ontdekt (en dus de concurrentie een poepje laat ruiken)
  • Het geheim achter het winstgevende systeem
  • En hoe je 100K kan verdienen met online cursussen

Dan nodig ik je uit in een GRATIS online workshop ‘Maak je eerste Digitale Product, waarvan iedereen zegt : Jaaaaaa, dit wil ik!’

Werken met online programma’s veranderde mijn leven. Meer vrijheid, meer vrije tijd, meer rust en flow …  En dat wens ik jou ook toe.

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: