Heb jij een blog à la Beyonce?

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

BLOG

Jouw Blog – hoe graag doe je het?

Heb jij een blog à la Beyoncé?

Cause if you like it then you shoulda put a ring on it
If you like it then you shoulda put a ring on it

Swing jij ook graag op deze song?

Ik vind zelfs poetsen leuk als dit liedje van Beyonce door de radio klinkt. Maar pas jij het advies al toe op jouw blog/business? Did you put a ring on it?

Love it – love it – love it

Als je aan mij vraagt waarom mijn eerste blog (www.legallyraw.be) zo snel een succes werd, is mijn antwoord : omdat ik er zelf zo waanzinnig dol op ben. Ik hou van mijn blog, de kleuren, de producten, ik hou van alle leuke reacties en lieve volgers. Ik ben dol op de resultaten. Het geeft een waanzinnig gevoel om levens te veranderen en te verrijken. Ik spring een gat in de lucht bij elke superleuke mail en ik doe een vreugdedansje bij elke testimonial. Met de mails van mijn lezers kan ik soms lachen en moet ik soms wenen. Ik hou zoooooveel van mijn blog. Ik zou het niet meer kunnen missen.

Het is de fijnste job ter wereld, de meest relaxte, de soms veeleisende, de meest waanzinnige, de altijd creatieve, de soms frustrerende, de meest flexibele, en altijd leuke business.

En … if you like it … then you shoulda put a ring on it

Commitment

Absoluut, vlieg op die ene knie en vraag je online business ten huwelijk. Beloof het eeuwige trouw, in goede en in kwade dagen. Beloof het te verzorgen met je hele hart, gewoon omdat je er zo dol op bent.

Goede en kwade dagen

heb-jij-een-blogNet als in een goedlopend huwelijk wegen de goede dagen op tegen de kwade dagen. Zo gaat het ook met je online business. Er zullen ook kwade dagen zijn : een afspraak die je mist, techniek die vastloopt net als je een nieuw product lanceert, een mail die je doorstuurt met een foute link in … Er kan van alles misgaan en dat zal het ook. Geloof me, de wonderen der techniek .. in mijn eerste maanden kon ik erom gillen, nu aanvaard ik het als een onderdeel van mijn business.

Succes voor je blog

Succes is door de kwade dagen doorgaan met een super positieve vibe en genieten van de goede dagen. Mijn idee is dat wanneer je het maar fel genoeg wil, je als vanzelf ervoor zal blijven gaan.

Een brandend verlangen

Heb jij dat brandend verlangen om van je business een groot succes te maken. Heb jij die ambitie om ervoor te gaan. Ben jij er klaar voor om met je business in het huwelijksbootje te stappen?

En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien.  Anaïs Nin

Jouw beurt

Met wat worstel jij en ben je bereid om ervoor te gaan, no matter what? Ik ben super benieuwd, dus laat zeker een reactie na hieronder.

reactie

Klik HIER om dit bericht via facebook te delen zodat anderen weten dat jij er helemaal voor gaat!

Geef jouw business vleugels!? Zeg maar ja!

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: