Online geld verdienen op vakantie

By Katinka | Online Producten / E-learning

geld-verdienen

Geld verdienen op vakantie. Hoe zalig is dat niet? Momenteel ben ik aan het zonnebaden in het zonnige Turkije. Helemaal op mijn eentje op retreat. Oh wat heerlijk.

Rustig, ontspannen, genieten en ja zometeen het zwembad induiken. En weet je wat het meest leuke is? ’s Avonds je email checken en dit zien staan:

En eigenlijk is dit helemaal volgens plan. Ja, echt. Ik plan om tijdens de vakantie geld te verdienen.

De start

Toen ik met mijn business startte, wist ik niet dat ik er echt een inkomen zou uithalen. Je hoorde wel verhalen van anderen, maar ik dacht altijd: ach, dat lukt voor hen, maar wie ben ik. Toch had ik wel enkele pluspunten die mij op weg naar succes brachten en 1 daarvan is: ik wist precies wat ik wilde. Ik wist precies wat voor soort business ik wilde.

 • Ik wilde vaak op vakantie.
 • Ik wilde flexibiliteit en de mogelijkheid om bij een baaldag de computer toe te laten en als mijn dochter belt: “mama, gaan we shoppen” zonder meer ja te kunnen zeggen.
 • Ik wilde ook graag van thuis uit werken zodat mijn hondjes altijd gezelschap hebben en ik geen files meer heb.
 • Ik wilde graag vele enthousiaste klanten maken zonder dat ik iemand moest overtuigen dat wat ik deed voor hen de oplossing was.
 • Ik wilde graag prachtige cursussen (ik creëer ontzettend graag) ontwerpen waar ik al mijn kennis en passie in kwijt kan.
 • Ik wilde deze cursussen automatiseren zodat ze op automatische piloot de klanten voorzien van alles wat ze nodig hebben.
 • Ik wilde mijn kostbare persoonlijke tijd kwijt aan vip-klanten die er echt met volle overgave voor gaan.

En dat is precies hoe het gelopen is.

Nog geen 3 jaar geleden verscheen een eerste blogartikel.

En ondertussen help ik duizenden vrouwen (en een tiental moedige mannen) terwijl ik thuis achter de computer zit of hier op retreat mijn computer opendoe. En ik doe wat mij echt gelukkig maakt. Ik help vrouwen die er echt klaar voor zijn om hun business te doen groeien en daar springt mijn hart echt van op.

Dit is wat jij kan doen

Eerst en vooral moet je vertrekken van een business waar je echt van houdt. (Lees ook dit artikel)

Dan maakte ik een website/blog (zie zowel http://legallyraw.be als http://power2bloom.be) met een mooi gratis aanbod op. En ik begon waarde te geven met gratis informatie aan iedereen die het wilde horen. Elke mail werd persoonlijk beantwoord, elke comment. Ik wist dat wanneer ik echt een vertrouwen kon opbouwen de lezers telkens terug zouden komen en ook klaar zouden zijn om iets te kopen wanneer ik dit zou aanbieden.

Ik maakte ook een videokanaal (zie zowel http://youtube.com/legallyraw en http://youtube.com/power2bloom) aan en een facebookpagina (zie zowel http://facebook.com/legallyraw en http://facebook.com/power2bloom).

En dan moest ik natuurlijk naar buiten komen. En dat deed ik uitzinnig veel en vaak. Overal waar je maar kon, probeerde ik me zichtbaar te maken. Meer en meer en meer.

En als ik kennissen tegenkwam die zeiden van “oh we wisten niet dat je dit doet”, dat was voor mij het signaal om nog wat meer naar buiten te komen. Ik begon te bloggen voor andere websites om mijn naam meer bekendheid te geven. Ik zat in facebookgroepen, ik organiseerde wedstrijden en nog veel meer. Toen ik een tiental maanden bezig was, maakte ik in 1 maand 300 videos!!! (hoe gek kan je het maken).

En het was zalig!

Ja echt, de eerste keer in mijn leven vond ik naar buiten komen (eigenlijk marketing) zalig. De reacties waren superlovend. Niemand, maar dan ook niemand sprak over opdringen of overtuigen. Iedereen sprak er net over dat er zoveel waarde werd gegeven. Iedereen die wat wilde kreeg dit.

En natuurlijk krijg je dan ook veel terug

Toen ik mijn eerste programma Detox voor Vrouwen lanceerde was dit meteen een succes. En nog steeds. Het is nog steeds het meest favoriete programma van mijn klanten.

Alles op een rijtje

 • geef veel gratis waarde
 • bouw relaties op
 • bouw vertrouwen op
 • en kom naar buiten zo veel en zo vaak mogelijk

En natuurlijk ook

 • Doorzetten. Volhouden. Focus. En dat is gemakkelijk als je echt van je business houdt. Dan doe je het gewoon.

En dan gebeurt het

Ja, dan start de magie. De magie van maandelijks, wekelijks, dagelijks verkopen te doen op automatische piloot. Geld te verdienen met je kennis & passie.

De klanten hielden van mijn vrolijke enthousiaste aanpak. De business klanten houden van mijn mooie vormgeving en praktische know-how.

En het loopt

Het loopt moeiteloos. Doen wat je graag doet, elke dag opnieuw.

Een must have

Een must have is natuurlijk je eigen digitale producten zoals e-books of e-cursussen zodat jij ook op automatische piloot kan gaan verdienen.

Hoe ziet mijn dag er nu uit?

 • Opstaan als ik wakker word zonder wekker
 • 9-12 u werken
 • vrije tijd
 • Nog een uurtje (soms 2) in de avond werken

Dit is genoeg om mijn business gaande te houden met veel vakantie en off-dagen er tussen. Ik ga 2x per jaar op retreat, op vakantie met mijn man, zomaar gewoon doordeweeks een dagje uit.

 • Mijn VIP coaching loopt gewoon door, ook op vakantie omdat ik dat zo kies. Je kan niet zo goed je coaching sessies rondom je vakantie plannen. Maar ik vind het net leuk om vanonder een palmboom te skypen met klanten. Het geeft me zo’n luxe gevoel.

Verdien geld op vakantie

Dat kan als jij ook online producten aanbiedt op automatische piloot. Waarom dit niet meteen doen? Ik heb voor jou een gratis Masterclass

Masterclass

Doe je mee?

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(1) comment

mercedes choufoer

Hai Katinka,

Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe website layout ! Mooi, strakker, overzichtelijker, iets minder hotel-de-bottel .
Hartstikke goed. Ik krijg meteen weer de moed om door te gaan, na een enorme baaldag vandaag.
En ik ben ook enorm nieuwsgierig naar je Masterclass mbt online cursus, want dat moet ik zeker gaan maken. maar ook eerst verder met je Happy Business Masterplan cursus…ben halverwege…

Life with the laptop !

groetjes uit mijn droomhuis in een stormachtig zuid-Frankrijk.
tot gauw ! Mercedes

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: