Motivatie Maandag – Een verhaal over geduld

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

motivatiemaandag-1

Een mooi verhaal over geduld en wat 3 kikkers je kunnen leren over online ondernemen.

More...

Een verhaal over geduld

Er waren eens ... 3 kikkers

Lees je liever het verhaal?

Vandaag ga ik je een verhaal vertellen over GEDULD.

Er waren eens 3 kikkers. Ze kwamen bij een pot die gevuld was met slagroom. Oh, slagroom, daar hadden ze wel best zin in. Jaaaa, zou ik ook. Zonder na te denken sprongen zij met z’n drietjes in de pot. Het werd dan ook een geweldig festijn. Ze zwommen rond en smulden en smikkelden hun buikjes vol. Toen ze helemaal vol en voldaan waren, wilden ze uit de pot. Maar ai, dat lukte hen niet. De pot had namelijk rechte en gladde wanden. Ze probeerden te springen maar ach, ze geraakten er niet. De pot was te hoog en telkens als ze sprongen dan zakte ze tot op de bodem en moesten ze weer die hoge sprong doen. 2 kikkers lieten zich moedeloos zinken en verdronken. De 3de kikker (dat ben jij) was een doorzetter. Jaaaa, al mijn favoriete klanten zijn doorzetters J De 3de kikker bleef ploeteren en trappelen en springen. Langzaam aan begonnen zijn krachten af te nemen – net als jij ook zal doormaken als jij een nieuwe online cursus lanceert. Maar nog gaf de kikker niet op. Hij bleef trappelen en ploeteren. En plots veranderde de slagroom in boter en kon de kikker makkelijk uit de pot klimmen.

Wat kan jij meenemen uit dit verhaal?

Geef niet op. Zelfs al moet je soms vechten, trappelen en ploeteren. Je ontwikkelt sterke spieren in het proces. Je groeit persoonlijk. En geloof me : als jij persoonlijk groeit, dan groeit je business ook.

Het ware geheim zit in de kennis en ervaring die je opdeed.

Zo kan een miljonair al zijn miljoenen verliezen door bepaalde omstandigheden (een tsunami kan al je hotels wegvagen bijvoorbeeld – of de techniek kan heel jouw lancering in de mist sturen), maar je hebt de kennis om opnieuw miljonair te worden en opnieuw je cursus te lanceren.

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: