Een business opbouwen terwijl je nog fulltime werkt

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

fulltime-werken-en-online-ondernemen

Een online business opbouwen vraagt geduld, tijd, liefde en werk. Maar het kan volgens mij perfect gebeuren naast een zelfs voltijdse baan. Het vraagt wat meer planning, wat meer focus en een grote dosis ambitie. Maar wat je ervoor terug krijgt, is het dubbel en dik waard.

fulltime-werken

Tips om je business opbouwen terwijl je fulltime werkt

doelen1. Synchroniseer je doelen met je commitment.

Misschien zit een eigen online business al een hele tijd in je hoofd, maar komt het er gewoon niet van. Dan is ofwel je commitment te laag of je doelen te hoog. Je doelen te hoog zetten, is een veel voorkomend feit dat je volledig kan verlammen.

Consequent babystapjes nemen is de oplossing. Hak je doel in 10 stukken en als dat nog te groot is, hak je het nog eens in 10. Stap voor stap neem je consequent de ene stap na de andere.

Belangrijk is dat je een commitment zet dat je toelaat om deze stappen consequent te nemen. De vaat doe je ook elke dag, daar denk je zelfs niet over na. Zet vanaf nu, al is het een klein moment, toch dat ene moment vast om te werken aan jouw droombusiness.

Wat je nu doet, kan je later veel vrijheid opleveren.

steun2. Vraag om steun

Waar een wil is, is een weg. En als iets echt moet, dan vind je altijd een weg. Maar vaak cijfer je jezelf of jouw droombusiness weg. Vraag daarom hulp aan je omgeving. Laat weten dat het uitbouwen van je eigen droombusiness voor jou belangrijk is. Vertel hen “jouw waarom”. Betrek hen bij je dromen en je zal zien dat de mensen rondom je jou absoluut gaan steunen.

Zeg wat vaker “nee”. Je hoeft niet de hele wereld te dragen en alle problemen op te lossen. Je zal zien dat wanneer je het af en toe eens loslaat, de dingen zich soms vanzelf oplossen.

 

geniet3. Geniet

Vergeet niet om tussen al je bezigheden zoals werken, huishouden en online ondernemen ook nog te genieten.

Zeg dus zeker niet “nee” tegen een ontspannend uitje met je vriendinnen of een heerlijk lang uitgebreid bubbelbad.

 

 

 

plan4. Zorg voor een plan

Een coach of online cursus kan je hier zeker mee helpen. Wanneer je een stappenplan hebt, is het veel gemakkelijker om je te focussen.

Je verliest ook geen tijd met het allemaal uitzoeken.

 

 

 

jouw-beurt

Werk jij nog fulltime of partime? En hoe verdeel jij je tijd? Vind je het moeilijk om tijd vrij te maken?

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: