Ben jij bang om te starten met een online business?

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

bang-om-te-starten

Ben jij bang om te starten met een online business? Als ik mijn business verhaal vertel, dan voel ik dat ik veel anderen doe dromen om hetzelfde te gaan doen. Maar als puntje bij paaltje komt, komt er van die hele droom niets. Hoe komt dit toch? Dit heeft volgens mij met angst te maken en dit is mijn FEARBUSTER.

Angst is heel normaal. Ik denk dat het erg logisch is om angst te voelen. Bij angst kiezen we: vechten of vluchten. Vechten met je online business? Dat moet een raar zicht zijn. Dus ja, vluchten … dat doen we.

Ben jij ook bang om te starten met een online business?

Angst om te falen

Sowieso is er de angst om te falen. Wat als het je niet lukt. Wat als blijkt dat je het niet kan. Wat als blijkt dat het allemaal te moeilijk is. Wat als blijkt dat je er geen tijd voor wil maken. Wat als blijkt dat je het niet graag doet???

Ja, vertel me eens wat? Wat is het ergste dat er dan gebeurt? Je hebt geen succesvolle online business. Dat is niet erg, want weer heb je 2 keuzes :

  1. Als je het niet graag doet, dan stop je er mee
  2. Als je het wel graag doet, dan ga je op zoek naar de juiste hulp

Er is geen falen bij een online business. Je moet een aantal dingen doen en kunnen en als je die graag doet, is het altijd een kwestie van tijd.

Angst om niet goed genoeg te zijn

Wat als je jezelf geen expert voelt. Je hebt misschien net een opleiding afgerond en nog geen klantenervaring. Dan vraag ik je: wat is een expert? Een expert is volgens mij iemand die weet hoe je van obstakel A naar obstakel B kan gaan. Als jij dat weet, en je weet hoe je een ander hiermee kan helpen op een transparante en authentieke manier, dan bij jij een expert.

Dat stemmetje in je hoofd

Toch komt dat stemmetje bij iedereen af en toe bovendrijven. Dan doe ik deze oefening.

Download ze HIER zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Jouw beurt

Wat is jouw angst? Laat me helpen om hierdoor te prikken. Who are you gonna call? Ik ben jouw fearbuster.

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: