6 motiverende songs om je dag mee te starten

By Katinka | Mindset / Tijdsmanagement

6-liedjes

Op zoek naar motiverende songs om je dag te starten? Zit jij net als ik soms een hele tijd achter de computer? Dan moet je af en toe een break nemen. Om even de benen te strekken en waarom dan niet meteen op zalig motiverende songs.

Als je in YouTube motiverende songs intikt, dan krijg je een heleboel workout liedjes. Maar daar ben ik niet naar op zoek. Ik wil vooral een “ik kan alles aan” gevoel, een “ik ga knallen” attitude en het geloof dat ik “on fire” ben.

Dus dit is mijn lijstje van motiverende songs

Girl on Fire!

Brave

Een traag liedje, maar het hoort gewoon bij mijn lijstje.

You raise me up

Eigenlijk een ‘oud’ liedje, maar echt één van mijn allerfavoriete songs (lees ook de lyrics!)

I hope you dance

Unwritten

Eéntje uit de oude doos : Invincible

En als bonus ééntje uit België :

Formidable

Jouw beurt

Wat is jouw meest favoriete motiverende song? Post je dit in de comments?

[moodthingy]

 

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

(4) comments

Als ik weer eens iets los te laten heb, mezelf mag overgeven aan de stroom… Dan zing ik heel hard mee met Josh Groban, Let me fall… overgave ten top!

Reply
Liesbeth

Waar ik lekkere muziek vind om mijzelf mee op te laden is:
Confident van Demi Lovato en Just Do You van India.Arie

Reply
Jacomina

Can you feel it…The Jacksons
Walking on Sunshine Katrina & the Waves
Ease on down the road (The wizz) oa Diana Ross /Michael Jackson
Beggin Madcon

Reply
    Katinka

    Wow heerlijke songs! Dankjewel Jacomina.

    Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: