10 geschenkideetjes voor jouw (business)vriendin

By Katinka | Varia

Businessvriendin? Ben jij op naarstig op zoek naar een ideaal geschenkje voor je (business)bestie? Ik heb hier 10+ geschenkideetjes voor jou …

Businessvriendin Geschenkidee 1 : een jaarabonnement op een leuk magazine.

Als ondernemer werken we hard en met focus.

“Voor elke actie die energie neemt, doe een actie die energie geeft”

Een magazine lezen en doorbladeren:

  • Is ontspannend
  • Kan je op elke moment doen
  • Is iets waar je naar kan uitkijken

Businessvriendin Geschenkidee 2 : een Blue Snowball Microfoon

De Blue Snowball Microfoon is ideaal voor het opnemen van alle presentatievideo’s.

blue snowball

Prijs kwaliteit vind ik dit de beste.

Onderstaande video werd met de Blue Snowball Microfoon opgenomen

Geschenkidee 3 : Ticket naar een leuk event

Naar keuze een business event of een ontspannend event.

Geschenkidee 4 : Het OMG! abonnement

Wat een cool idee is dat! Ik kan je natuurlijk met absoluut enthousiasme OMG! aanraden.

omg

Geschenkidee 5 : Een SPA verzorging

Ooooh, wie doe je geen plezier met een massage, een gelaatsverzorging, voetreflexologie of voetmassage. Ik zeg alvast een dikke jaaaaaaa, dit wil ik!

Ook leuk is Liesbeth’s gratis ebook : 5 recepten voor mooie voeten.

Geschenkidee 6 : Een MINI cursus

Leren is goed voor je brein, maar ook goed voor je business. En misschien heb ik wel een leuke mini-cursus die exact geschikt is voor jouw vriend(in).

Geschenkidee 7 : ME Time

Iedereen wil meer me-time, maar niemand heeft de tijd om het te nemen. Bied het geschenk van tijd aan. Pas even op het huis, de kids, de hond, … terwijl je vriend(in) gewoon doet wat hij of zij op dat moment wilt, al is het gewoon een boek lezen.

Geschenkidee 8 : Een mooie plant

Geef een mooie plant. Ik heb geen groene vingers maar ik ben dol op groen. Ik kan niet zonder een bloemenboeket in mijn leven ?. En een mooie sanseveria of een kleine cactus zou niet mistaan op mijn bureel.

Geschenkidee 9 : Een Selfie Ring Light

Er mooi uitzien op je selfies – dat doe je met een goede belichting. Hier zie je HOE.

Geschenkidee 10 : Een goed boek

Dit is een leuke : Jabjabjab Right Hook – Gary Vaynerchuk

En deze natuurlijk ook 🙂 : Verdienen met Online Programma’s

Geschenkidee 11 : Een mooie backdrop

Leuk bij het maken van video’s of foto’s voor je website.

Check it out!

Geschenkidee 12 : Een bon voor een uurtje Virtuele Assistentie

Er zijn altijd taken op je to-do lijst die je liever zou uitgeven. Dat heeft jouw businessvriend(in) vast ook. Zoek een leuke V.A. en koop een uurtje als geschenk.

Geschenkidee 13 : de altijd weerkerende sokken

We moeten er altijd om lachen maar elk jaar met kerst is er wel iemand die sokken krijgt. Het lijkt een afgezaagd geschenk. Maar eerlijk … mij doe je heel veel plezier met sokken. Ik ben een grote sokken-fan : glittersokken, neo-sokken, lekkere dikke merino sokken. Yep, doe mij maar een sok dit jaar!

En koop natuurlijk ook wat voor jezelf!

Ik geef je een lijstje van dingen die ik kocht, waar ik absoluut “niet zonder leven kan ?” die ik in het afgelopen jaar kocht.

Een beetje zoals Oprah’s Favorite Things, maar dan voor gewone mensen (en gewone prijzen).

Néé, ik kan niet zonder mijn Bloomon Bloemen Abonnement.

Deze kan ik wel missen, maar ik gebruik het wel elke dag : een schort. Ik ben geen hele goede kok, maar ik kan wel genieten van eten maken. Wij nemen de Hello Fresh vegetarische maaltijden (3) en ik kijk zelf nooit wat het recept is op voorhand. Zo blijft het ook voor mij een verrassing wat we gaan eten.

Jaaa, ik lig er elke dag op – mijn nieuwe spijkermatje

En dit is gewoon hip : grote ijsblokjes

Er moest natuurlijk ook iets roze gekocht worden : een roze tandenborstel. Walter, mijn man, kreeg de bijhorende blauwe.

Wat staat er op jouw verlanglijstje? Zet je het in de reacties?

   

Ken jij iemand die ook Happy Rich & Free wil leven? Deel!
Follow

About the Author

Katinka toont ambitieuze coaches, bloggers en online ondernemers hoe een Happy Rich & Free online business op te bouwen. Ze toont je hoe je prachtige online programma’s creëert, hoe je deze winstgevend in de markt zet en er een volledig geautomatiseerde structuur van maakt. Love free stuff? Ontdek HIER​ de EXACTE STAPPEN van zero naar 100.000

Leave a Comment:

Leave a Comment: